Pariurile zilei: 8 variante sunt pregătite » Dăm startul unei săptămâni pline de câștiguri!

Autor: Sabin P.
Publicat: 16/04/2018 | 08:30

Ne aflăm în prima zi a unei săptămâni ce ne propoune o ofertă de pariere consistentă, mai ales în ceea ce privește fotbalul. Etapele intermediare din cadrul celor mai importante campionate ale Europei bat la ușă, vom avea și meciuri din  ultimele faze ale cupelor sau dueluri programate în competițiile intercluburi de pe alte continete. Până atunci, însă, astăzi ne mulțumim cu epilogurile rundelor din week-end-ul ce tocmai s-a încheiat. În acest context analizăm evenimentele de top ale zilei, din care exatragem un set de pronosticuri excelente, capabile să vă aducă pe plus.

Pariurile zilei

Mizăm inclusiv partide din Premier League și Bundesliga, acolo unde lupta pentru evitarea retrogradării se intensifică pe măsură ce ne apropiem de finalul sezonului. La Londra, Stoke City își va juca una dintre ultimele șanse pentru a scăpa din ”zona roșie”, în fața contracandidatei West Ham. În Germania, Mainz va primi vizita celor de la Freiburg, în ceea ce putem considera ca fiind un meci de ”șase puncte”. Gazdele sunt pe locul 16, de baraj pentru menținerea în prima liga, dar cu o victorie astăzi urcă o poziție, chiar peste Freiburg.
Analizăm și dueluri din Portugalia, Turcia sau  ligile inferioare din Italia și Olanda și nu trecem cu vederea jocurile zilei în Liga 1.  În play-out, ACS Poli, formațe fără victorie în ultimele 14 meciuri de campionat, caută revirimentul în fața moldovenilor de la FC Botoșani. ”Capul de afiș” al serii este dat de confruntarea din play-off, dintre Astra și FCSB. ”Roș-albaștrii” sunt nevoiți să țină pasul cu CFR Cluj, echipă ce e revenit pe primul loc, după succesul imens obținut ieri, la Viitorul. O deplasare infernală pentru Budescu & co., mai ales că astralii au de partea lor și ascendentul moral, asigurat de rezultatele pozitive obțiunte contra FCSB-ului, în sezonul regulat: 2-0 acasă, 1-1 la București.

ASTRA – FCSB  x2 & 2+  COTA  1.53
ACS POLI TIMIȘOARA – FC BOTOȘANI  2+  COTA  1.55
WEST  HAM – STOKE  PESTE  9.5  CORNERE  COTA  1.65
MAINZ – FREIBURG  SUB  2.5  GOLURI  COTA  1.62
ASCOLI – PARMA  SUB  2.5  GOLURI  COTA  1.63
OSMANLISPOR – TRABZONSPOR  2-4  GOLURI  COTA  1.54
RIO  AVE – TONDELA  1  COTA  1.70
JONG  AJAX – NEC  NIJMEGEN  3+  COTA  1.45

 

Citește și...