Patriarhul Neofit al Bulgariei a ajuns de urgență la spital. Diagnosticul crunt pus de medici

Publicat: 22/04/2018 | 11:00
Patriarhul Neofit al Bulgariei a ajuns de urgență la spital. Diagnosticul crunt pus de medici

Patriarhul Neofit al Bulgariei a fost internat ieri în spital din cauza unei afecțiuni cronice. La acest moment, patriarhul se simte mai bine și a început deja procesul de reabilitare. În legătură cu diagnoticul primit din partea medicilor nu s-a spus nimic oficial.

Sfinția Sa a fost internet urgent cu simptome legate de o afecțiune cronică. El a fost găsit leșinat în camerele sale la ora 2:30 PM, după care a fost internat în spital, conform evz.ro.

„Din cauza unei probleme de sănătate, Sfinția Sa Patriarhul Neofit a fost internat la Spitalul de Cardiologie Tokuda din Sofia. Potrivit informațiilor furnizate de medicii de serviciu în această dimineață, starea lui este stabilă și se simte bine. Cu toate acestea, echipele medicale specializate continuă să o monitorizeze îndeaproape.

Noi, episcopii, clericii și laicii din BOC, ne rugăm pentru reabilitarea sa completă și îi chemăm pe toți cei care vor să ni se alăture în rugăciunea noastră pentru Întâistătătoral Bisericii noastre Mame”, potrivit jurnaliștilor dveri.bg.

Vă reamintim că înainte cu un an de alegerea sa pe tronul patriarhal, acesta a suferit o intervenție chirurgicală gravă la inimă.

În ciuda problemelor de sănătate, Patriarhul Neofit al Bulgariei și-a dorit să nu se oprească din munca sa.

 

Citește și...