Pavel Bartoș, filmat în timp ce îl lovea pe Smiley în culisele Românii au Talent. Imaginile difuzate din greșeală de Pro TV

Publicat: 29/03/2020 | 11:06
Pavel Bartoș, filmat în timp ce îl lovea pe Smiley în culisele Românii au Talent. Imaginile difuzate din greșeală de Pro TV

”Românii au Talent” este emisiunea care ține românii în fața televizoarelor, cu atât mai mult acum, într-o perioadă în care distanțarea socială este la ordinea zilei.

Un spectacol total, adrenalină și momente emoționante, replici ironice care apar între jurați, o atmosferă incendiară. Acestea sunt doar câteva dintyre ingredientele rețetei de succes. Dar nu trebuie ”scăpați” din vedere nici Pavel Bartoș și Smiley, cei care, din culise, contribuie esențial la creșterea audienței showului de televiziune și formează, de multă vreme, o echipă redutabilă.

În ultima ediție, difuzată vineri seara, cei doi au fost protagoniștii unui moment care nu se poate vedea des. Sau, mai bine zis, chiar niciodată. În timp ce jurații ”combăteau” la masa lor, iar Florin Călinescu reușea, încă o dată, să îl facă pe Andi Moisescu să râdă, Smiley și Pavel Bartoș aveau ceva ”de împărțit” în culise. Iar momentul a fost surprins de camerele de luat vederi.

(CITEȘTE ȘI: CUM SE DAU, DE FAPT, GOLDEN BUZZ-URILE LA ROMÂNII AU TALENT. UN FOST OPERATOR DE LA PRO TV, ACTUALMENTE LA IUMOR DE LA ANTENA 1, A SPUS ADEVĂRUL)

Smiley a trimis o ”directă” către Pavel Bartoș, acesta s-a ferit corespunzător, apoi a reacționat. Ca într-o scenă de film în care protagoniștii se iau la bătaie, Pavel l-a apuca pe Smiley de ceafă și l-a ”lovit” cu capul o piesă de decor, numai că – ulterior – acesta a început să se vaite, mișcările lui Pavel Bartoș avînd chiar ”rezultate”. ”Stai că m-ai lovit la cot”, a exclamat Smiley, fugind de lângă ”agresorul” Bartoș.

(VEZI ȘI AICI: NU E BANC! CÂȚI LEI CÂȘTIGĂ „APLAUDACII” DE LA ROMÂNII AU TALENT DE LA PRO TV)

Citește și...