PCH aruncă BOMBĂ! Florinel Coman e de fapt DINAMOVIST!

Autor:
Publicat: 16/02/2020 | 09:55
PCH aruncă BOMBĂ! Florinel Coman e de fapt DINAMOVIST!

Peluza Cătălin Hăldan a lansat un comunicat înaintea derby-ului Dinamo – FCSB, ce se va disputa duminică seara, de la ora 20:00. „Alb-roșii” au amintit din nou de faptul că Florinel Coman, atacantul rivalei, este dinamovist, lucru susținut prima dată chiar de tatăl fotbalistului.

Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză sportivă și pronosticuri din România!

„Venim cu o mare rugăminte: nu vă bateți joc de eforturile pe care le-am făcut până acum! La meciul ăsta trebuie să ne comportăm exemplar.

1. Nu aruncați în teren cu niciun fel de obiecte! Nici măcar hârtie sau cartoane.
2. Renunțați la orice manifestare rasistă!
– Florinel Coman, care a fost huiduit la ultimul meci direct, chiar este dinamovist.
– Investitorii care vor să cumpere Dinamo au închiriat o lojă. Oamenii vin din altă cultură și nu trebuie să dăm dovadă de intoleranță și lipsă de respect.

Să nu compromitem tot ce am realizat până acum că suporteri! Avem destui dușmani peste tot care abia așteaptă motive să lovească în noi”

Fragment din comunicatul PCH

Înainte de meciul tur, tatăl lui Florinel Coman, Adrian, a recunoscut faptul că fiul sau ținea cu Dinamo în copilărie. „Băiatul a recunoscut şi asta e! I-a spus-o direct lui Gigi Becali! Şi Mutu a ţinut cu Steaua, aşa că nu văd unde e problema. În schimb, pot să vă spun că n-a mers niciodată la Bucureşti că să vădă vreun meci de-al lui Dinamo. Povestea cu Florinel „câine roșu” a fost dezvăluită de șeful clubului Luceafărul Brăila, unde a început fotbalul Coman: „Era dinamovist! Bine, toți copiii de la noi țineau cu Dinamo”.