Loading the player...

"De ce iubim paparazzii” ar putea fi urmatorul roman al lui Mircea Cartarescu! Asta nu e vreo bomba din mediile literare care explodeaza azi in CANCAN.ro, ci un exercitiu de imaginatie pe care l-am facut imediat dupa ce am vizionat aceste filmari.

Cum sa nu iubesti paparazzii cand, datorita lor, poti sa vezi - pe www.CANCAN.ro, siteul nr. 1 din Romania - scenele incredibile derulate, in weekend, in zona 0 a Bucurestiului, in fata unui bar de noapte? Era ora 04.48 cand s-au realizat aceste filmari! Ce om normal ar fi stat la ora aia, in ger, si n-ar fi dormit, tolanit la caldura, langa familia lui? Ar fi ratat insa imagini de pomina, daca n-ar fi existat paparazzii nostri.

Suspectam ca nici macar Mircea Cartarescu nu va rata filmarile astea fiindca sunt din categoria filmarilor pe care le vezi o data in viata. Si uite cum ne-ar putea da scriitorul raspunsul la intrebarea "De ce iubim paparazzii?": “Pentru ca stau pe strada, cu aparatul foto la ochi, chiar si la minus 15 grade si incearca sa gaseasca unghiul cel mai bun si sa obtina exclusivitatea din orice. Pentru ca au un curaj neasteptat. Pentru ca in cluburi, prin parcari sunt indrazneti si inventivi ca sa ne arate ca isi iubesc meseria. Pentru ca au din cand in cand mici suferinte si atunci iti dai seama, deodata, ca paparazzii sunt oameni, oameni ca si tine!

In cazul asocierii dintre Mircea Cartarescu si Lucian Becali, trebuie sa precizam ca
In cazul asocierii dintre Mircea Cartarescu si Lucian Becali, trebuie sa precizam ca "orice asemanare cu personajele reale e pur intamplatoare"

__________

CITESTE SI:

Nepotul preferat al lui Gigi Becali conduce un “aspirator de femei”, insa…Ce a aparut pe bolidul acestuia e de senzatie

Pe unde o prinde o batjocoreste! Scandal ca la usa cortului intre Lucian Becali si o blonda celebra: a scuipat-o pe fata, in club

Trecatorii au inlemnit cand au trecut pe langa masa lor! "Gigi Becali", filmat in mare cinste intr-un mall!

__________

Sa nu-l mai amestecam insa pe Cartarescu in discutie, cand vine vorba de Lucian Becali, caci el este protagonistul imaginilor. Nu vrem sa creada Gigi ca suntem pusi pe mistouri, ca-l luam in balon (nu balon de fotbal, nea Gigi!) pe nepotul lui preferat.

La 04.48, Lucian incerca, asadar, sa-si convinga un prieten de-o seara sa urce in taxi si sa mearga acasa, fiindca nu se mai intelegea nici el cu... el, daramite cu cei din jur.

Nu, nu e vorba in aceste imagini de o exorcizare, in direct, in parcarea de la
Nu, nu e vorba in aceste imagini de o exorcizare, in direct, in parcarea de la "Nuba", ci... dar mai bine vedeti filmarile!
Apropo de cei din jur (printre care se afla si celebrul bodyguard Fane), Lucian ni se... jura ca el n-a vrut decat sa faca o fapta buna (inspirat din faptele marete ale unchiului sau!) si ca i-a platit omului taxiul chiar daca nu-l cunoastea. Si daca tot suntem la momentul la care inventariem faptele bune, sa-i felicitam inca o data pe paparazzi pentru faptele lor bune de a fi filmat intreaga scena.

Altfel, baieti (paparazzilor ne adresam acum!), sa nu va intristeze comentariile de la acest articol pentru ca nu toata lumea va poate iubi, cum nici pe "femeile" lui Cartarescu nu le iubesc toti... barbatii!

(Adrian Nicolae)

 

 

Citeste despre:mircea cartarescu de ce iubim femeile, mircea cartarescu carte, lucian becali, cancan.ro


Share On Facebook