Phoenicia Hotels va invita la deschiderea primului hotel de 5 stele construit in acest an pe litoralul românesc – Phoenicia Royal!

Publicat: 14/07/2017 | 11:06

Evenimentul de lansare al noului hotel va avea loc marti 18 iulie 2017, începând cu orele 20.00, la Phoenicia Royal situat in cadrul complexului Phoenicia din Mamaia Nord -  Năvodari. Sunt asteptati aici membrii ai guvernului, autorităţi centrale si locale, investitori din turism.

Cu un nume impozant, care îi sustine somptuozitatea, Phoenicia Royal, vine sa intregeasca sfera de leisure a grupului hotelier Phoenicia, a carui istorie incepe in 1997, odata cu achizitionarea  hotelului Majestic Mamaia.

Interioarele generoase ale noului hotel situat chiar pe malul Marii Negre sunt structurate in 144 de spatii de cazare, constand in camere spatioase, apartamente si duplexuri cu terase ce depasesc suprafata de 130 metri patrati. Toate spatiile de cazare au finisaje si dotari de lux. Apartamentele de la ultimele etaje ale locatiei permit accesul pe terasa exterioara ce ofera o priveliste spectaculoasa.

Phoenicia Royal isi propune sa devina si o importanta platforma de promovare a valorilor româneşti si internaţionale, astfel ca la deschiderea oficială fi lansata si expoziţia de pictura româneasca –  „Arta de 5 stele”,  care va reuni lucrări ale unor mari pictori romani precum Grigorescu, Toniza sau Darascu.

Expoziţia cuprinde 40 de lucrări si este realizata împreuna cu Galeria Alexandra’s.
  

Citește și...