Playboy-ul Horia Tecău a ”divorțat” de manechină! Motivul: gelozia!

Autor: I.D.
Publicat: 04/11/2019 | 22:51

Mega-dezvăluire marca D.A.S! Chipeșul sportiv și fotomodelul brazilian formau un cuplu de vis, numai că…. Playboy-ul Horia Tecău a ”divorțat” de manechină! Din câte se pare, tenismenul nr. 1 al României ar fi fost cuprins de gelozie și ar fi decis să o „rupă” cu frumoasa Natalia Borges. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: BIANCA ȘI-A REVENIT INSTANT DUPĂ CE A CERUT DIVORȚUL… A DANSAT EROTIC ÎN BOA!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte de-a drepul uluitoare legate de cel mai surprinzător ”divorț” din lumea sportului. (NU RATA: CUM ARATĂ FEMEIA CARE L-A CUCERIT PE JUCĂTOR)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Horia Tecău și frumoasa braziliancă Natalia Borges și-au spus definitiv ”Adio”. Din câte se pare, în ultima perioadă cei doi au stat mai mult separat, iar sportivul n-ar mai fi suportat acest lucru, așa că inevitabilul s-a produs.

Nu s-ar fi împăcat cu pozele provocatoare…

Horia Tecău și Natalia Borges au ”divorțat”. Motivul despărțirii celor doi ar fi gelozia care ar fi intervenit în momentul în care tânăra braziliancă a decis să se implice în mai multe proiecte de modeling. Se pare că jucătorul de tenis nu s-ar fi împăcat cu ideea că Natalia Borges este un model de succes și, uneori, este nevoită să pozeze provocator.

Horia Tecău și frumoasa Natalia Borges

Mai mult decât atât, după producerea ”divorțului”, Horia Tecău a devenit mult mai rezervat în aprecierea fotografiilor pe care Natalia le postează pe conturile ei de pe site-urile de socializare. Sportivul nu mai e așa darnic cu „like”-urile și apreciază doar pozele în care aceasta apare în ipostaze… decente. (VEZI AICI: PREZENTATORUL PRO TV S-A APROPIAT PERICULOS DE O BRUNETĂ!)

Natalia Borges, un cunoscut top-model brazilian

Natalia Borges, un model de succes!

Natalia Borges a pozat în 2016 și 2017 în revista americană Sports Illustrated și a lucrat cu branduri celebre. Este urmărită de peste 80.000 de fani pe Instagram, acolo unde pozează des în costum de baie. Recent, tânăra a postat imagini de la București și de la Sibiu, unde a mers alături de Horia în scurta vacanță pe care cei doi au făcut-o în România. (NU RATA: PREZENTATORUL DE LA ”IUMOR”, GESTURI OBRAZNICE LA SHOPPING CU ”KIM BASINGER DE ROMÂNIA”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)