Plușica de la „Puterea Dragostei” a recunoscut cum îi place să facă sex!

Publicat: 19/03/2019 | 13:13
Plușica de la „Puterea Dragostei” a recunoscut cum îi place să facă sex!

Chiar dacă și-a cerut descalificarea din casa ”Puterea Dragostei”, Plușica a rămas una dintre cele mai iubite concurente care s-au înscris în această competiție. Tot despre iubire a vorbit și ea, într-un chestionar fără perdea în care a recunoscut cum îi place să facă sex. 

La scurt timp după ce a părăsit concursul, Plușica s-a dezbrăcat de inhibiții și a pozat provocator în costum de baie. Acum a prins și mai mult curaj și a acceptat să răspundă și întrebărilor unui chestionar-fulger, realizat de wowbiz.ro, unde majoritatea curiozităților erau despre… sex.

Reporter: Daniel sau mentalistul?

Marina Plușica: Daniel

Reporter: Durata ideală a unui preludiu este de…

Marina Plușica: 15 minute

Reporter: Dimensiunea contează?

Marina Plușica: Da

Reporter: Sex dimineața sau seara?

Marina Plușica: Seara

Reporter: Sex la prima întâlnire?

Marina Plușica: Nu

Reporter: Cu lumina aprinsă sau pe întuneric?

Marina Plușica: Pe întuneric

Reporter: Fluturi în stomac sau instincte primare?

Marina Plușica: Fluturi în stomac

Raluca Marina Gheorghe (20 de ani) s-a transformat într-o mică vedetă după participarea ei în emisiunea ”Puterea Dragostei”.

Acum mă recunoaște lumea pe stradă. Nu m-am obișnuit cu asta”, a declarat Plușica pentru wowbiz.ro. În doar câteva luni ea a ajuns de la 1000 de urmăritori pe Instagram la peste 180.000!

Plușica susține că a rămas însă o tipă modestă, extrem de atașată de mama ei pe care o consideră cea mai bună prietenă. Părinții ei au divorțat pe vremea când ea era doar un copil și are doi frați vitregi după tată. Se descrie ca fiind bună la suflet, urăște minciunea și spune că îi place să spună mereu lucrurilor pe nume.

 

 

Citește și...