Poker online, poker la TV, poker în Las Vegas: glorie și bani în campania 888poker

Publicat: 08/11/2019 | 15:16
Poker online, poker la TV, poker în Las Vegas: glorie și bani în campania 888poker

Site-ul de poker online 888poker.ro a anunțat lansarea unei campanii promoționale inedite, oportunitate destinată jucătorilor români. În colaborare cu PokerFest România, cei de la 888poker organizează o serie de 6 turnee online de poker. În cadrul fiecărui turneu desfășurat pe platforma 888poker, cei mai buni 6 jucători ajung să se califice în câte o finală televizată.

În show-ul TV transmis de postul național de televiziune B1, cei 6 joacă pentru șansa de a câștiga marele premiu al etapei – o excursie în Las Vegas (bilet de avion și cazare) cu participarea la World Series of Poker (WSOP) 2019, inclusiv cu tichet pentru $888 Crazy Eights No-Limit Hold’em 8-Handed. Acolo, se joacă pentru un premiu garantat de 888.888 de dolari, sumă ce poate ajunge așadar la unul dintre cei 6 români participanți prin prisma campaniei lansate de 888poker.

De la zero, spre Las Vegas, cu glorie și bani – așa poate fi sintetizat mecanismul promoției care începe cu poker online, continuă cu poker la TV și ajunge până la poker în Orașul Luminilor. Cele șase finale televizate, la care vor fi calificați câte 6 jucători din fiecare turneu online, sunt programate pe 21 si 28 noiembrie 2019, pe 5 și 12 decembrie 2019, pe 9 și 16 ianuarie 2020. Orice român pasionat de poker poate intra în competiția online, având o șansă reală de a parcuge acest drum fabulos către Las Vegas.

Drumul spre „capitala mondială a pokerului” începe online, prin încrierea la turneele online săptămânale dedicate jucătorilor români. Orice jucator nou care se inregistreaza pe 888poker primeste in primul rand o intrare freeroll care il poate propulsa chiar pana la masa finala si de acolo in Las Vegas.

Jucătorii vor lupta pentru 5000 USD garantați în turneul de calificare cu buy in de 10 USD, disponibil în lobby-ul 888poker. Site-ul de poker oferă jucătorilor noi și o promoție suplimentară șansei de calificare prin intermediul unui turneu freeroll: la o depunere de cel puțin 10 USD se acordă bilet de intrare gratuit pentru finala de calificare pentru show-ul TV.

Calificarea în show-ul TV se poate realiza în orice săptămână de turneu online, prin clasarea între primii 6 jucători. Aceștia vor porni în etapa TV de la nivel egal, cu același număr de fise de joc.

Campania 888poker transpune în realitate un vis al oricărui pasionat de poker: de la zero până la un nivel de top, în Las Vegas, în câteva etape simple, ușor de accesat. Cu ceva noroc și abilități, oricine poate ajunge la show-ul TV, mai departe în Las Vegas și, de ce nu, se poate întoarce spre țară cu o bratara de campion WSOP!

.

Citește și...