Poliţiştii au găsit fetele dispărute! Au fost duse în străinătate şi forţate să se prostitueze

Autor: A. G.
Publicat: 23/08/2019 | 07:13
Poliţiştii au găsit fetele dispărute! Au fost duse în străinătate şi forţate să se prostitueze

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 38 de ani au fost reținuți după ce au racolat mai multe tinere și le-au obligat să se prostitueze în mai multe țări din Europa. Bărbații au câștigat 80.000 de euro.

Potrivit Poliției Galați, polițiștii au făcut marți 6 percheziții în orașele Galați și Târgu Bujor, în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru proxenetism.

La percheziții a fost ridicată o mașină de lux, despre care există date că ar proveni din săvârșirea de infracțiuni. De asemenea, polițiștii au ridicat și 1.450 euro.

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 38 de ani din orașul Târgu Bujor, bănuiți de proxenetism, au fost reținuți.

„Din cercetări a reieșit că, din anul 2012 până în prezent, folosind metoda loverboy, aceștia ar fi racolat 10 tinere, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, pe care le-ar fi transportat în străinătate (Italia, Spania, Belgia, Austria, Elveția), unde, printr-un comportament agresiv, le-ar fi determinat să practice prostituția în beneficiul lor, prejudiciul creat fiind de aproximativ 80 000 de euro.

Cei trei au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunere de arestare preventivă”, anunță IPJ Galați.

Citește și...