Trump1

O artistă din America a încercat să îşi exprime aprecierea faţă de candidatul la prezidenţiale Donald Trump. Cel mai bun mod prin care a crezut de cuviinţă că poate face asta a fost să îşi dezgolească sânii şi să îi folosească pe post de pensule.

Artista Aimee Davison şi-a luat în serios pasiunea pentru afaceristul care candidează la prezidenţialele americane. Aşa a apărut Donald Trump într-o pictură realizată într-un mod destul de controversat.

Trump ţine planeta într-un singur deget

Cu ajutorul sânilor, pe care tânăra şi-i dezgoleşte într-un videoclip postat pe YouTube, Aimee doreşte să surprindă fiecare „detaliu“ al chipului lui Trump în pictura sa.

Donald Trump, un preşedinte pe care nimeni nu prea şi-l doreşte
Donald Trump, un preşedinte pe care nimeni nu prea şi-l doreşte

Într-un timp destul de scurt, pe şevalet se poate observa figura de neconfundat a lui Donald Trump, care capătă contur. Pentru pictura sa, pe care o realizează cu sânul drept, Aimee foloseşte destul de mult portocaliu, ca o aluzie la glumele care s-au tot făcut pe seama nuanţei tenului lui Trump.

Totuşi, la sfârşitul videoclipului, artista americană are de mărturisit ceva. Nu e fană Trump, cel mai probabil nu îl va vota pe acesta nici dacă e singurul nume de pe buletinul de vot şi îl consideră „o forţă distrugătoare pentru întreaga planetă“. A făcut totul pentru a putea dona o parte din banii de pe pictură unei asociaţii caritabile.

Cum nu cu foarte mult timp în urmă şi România a trecut prin propria sa aventură prezidenţială, nu credem că ar fi fost cineva atât de disperat după vreun candidat.

Nici măcar în semn de protest, niciunul dintre candidaţi, Klaus Iohannis sau Victor Ponta, n-au primit asemenea atenţie. Nu s-a sinchisit nimeni să strice câteva acuarele pe prezidenţialele lor. De pictură realizată cu sânii cu atât mai puţin poate fi vorba.

Mădălina Moraru

Citeste despre:donald trump, pictura cu sanii, alegeri prezidentiale, america


Share On Facebook