Poveste îngrozitoare la Iași. O femeie a murit după ce un vecin i-a băgat un tub metalic în vagin

Publicat: 27/02/2020 | 14:58
Poveste îngrozitoare la Iași. O femeie a murit după ce un vecin i-a băgat un tub metalic în vagin

Caz șocant descoperit de anchetatorii din județul Iași. Un bărbat de 51 de ani din municipiul Pașcani a fost reținut și este propus pentru arestare preventivă, joi, 27 februarie, fiind acuzat de omor. Individul este protagonistul unui caz cum nu au mai văzut până acum procurorii din Iași. (VEZI ȘI: O STUDENTĂ LA UMF DIN IAȘI A VĂZUT MOARTEA CU OCHII DE LA O DURERE ABDOMINALĂ)

Miercuri seară, el a chemat o vecină de 55 de ani la el, cu scopul de a întreține raporturi sexuale. Cei doi ar fi consumat și alcool și, după mai multe discuții în contradictoriu cu victima, bărbatul i-ar fi introdus un tub metalic în vagin.

Hemoragia a dus în scurt timp la deces

Femeia a suferit răni extrem de grave, hemoragia ducând în scurt timp la deces. După ce și-a dat seama ce a făcut, bărbatul de 51 de ani a sunat la 112 și a solicitat un echipaj de Poliție. Suspectul a fost reținut de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași și va afla astăzi dacă va sta în arest preventiv pentru 30 de zile. (CITEȘTE AICI: BOALA DE CARE SUFERĂ IRINA RIMES! A AJUNS LA SPITAL CU HEMORAGIE ȘI A FOST OPERATĂ)

Citește și...