Poza cu Bianca Drăgușanu despre care se va vorbi mult! Un bărbat controversat a publicat-o azi, după ani de tăcere. Cum a fost surprisă vedeta

Publicat: 16/11/2019 | 16:06

Dacă s-ar realiza un film despre viața Biancăi Drăgușanu, scenariștii și producătorii nu ar ști ce experiențe de-ale divei să nu pună în scenă. Astăzi, un bărbat controversat a făcut publică o poză de colecție cu fosta prezentatoare de la Kanal D. Unii dintre cei care au văzut imaginea au fost destul de surprinși.

Citește și: Prima declarație a soțului Biancăi Drăgușanu, după ce vedeta s-a întâlnit cu Victor Slav la un hotel din Cluj-Napoca

Poza cu Bianca Drăgușanu despre care se va vorbi mult

Bianca Drăgușanu s-a pozat în urmă cu câțiva ani cu Livian, fiul lui Nelson Mondialu. Tânărul s-a întâlnit cu vedeta întâmplător și a dorit să se fotografieze alături de ea, iar aceasta nu l-a refuzat. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, fosta prezentatoare TV l-a cunoscut pe Livian Nelson Pop pe vremea când ea nu își făcute atât de multe operații estetice, însă… chiar și așa era extrem de sexy, iar bărbații nu puteau să reziste în fața frumuseții sale. Astăzi, băiatul lui Nelson Mondialu “a scăpat” pe Internet imaginea de colecție cu Bianca Drăgușanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu a ascuns că s-a văzut cu Victor Slav din cauza soacrei?! Ce mesaj i-a lăsat mama soțului musculos pe Facebook

Livian Nelson Pop s-a remarcat odată cu participarea lui în cel de-al doilea sezon de la “Puterea Dragostei”, unde s-a îndrăgostit de Bianca Comănici, cea mai longevivă concurentă de la show-ul prezentat de Andreea Mantea. În prezent, ei trăiesc o frumoasa poveste de iubire.

Citește și: Cum arată mama lui Livian de la Puterea Dragostei! Toata lumea îl știe pe tatăl lui, Nelson Mondialu!

Nelson Mondialu i-a oferit binecuântarea lui viitoarei nurori

Nelson Mondialu și soția lui, Liana, au mers recent în casa de la “Puterea Dragostei” din Istanbul, unde au cunoscut-o pe iubita fiului lor. Deși la început, tatăl lui Livian părea că nu este de acord cu relația acestuia cu Bianca, în cele din urmă concurenta de la show-ul difuzat la Kanal D l-a cucerit pe “socrul” ei. Mai mult, după ce s-a întors la Cluj-Napoca, Nelson Mondialu a postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant la adresa cuplului Livian – Bianca, semn că nu are nimic impotriva relației celor doi.

Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț în octombrie

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț pe 30 octombrie, iar când l-a anunțat pe partenerul său de viață despre decizia luată, acesta și-a ieșit din minți și a rănit-o grav cu o furculiță. La scurt timp după acest episod violent, câțiva prieteni din anturajul lor au dezvăluit că fosta prezentatoare s-a ales cu o coastă fisurată în urma unor lovituri primite de la al doilea soț.