Prețuri de stă mâța-n coadă de Black Friday/ Blec Fraidei?

Publicat: 31/10/2018 | 13:19
Prețuri de stă mâța-n coadă de Black Friday/ Blec Fraidei?

Anul asta de Black Friday, Altex vine cu varianta proprie de Blec Fraidei cu “Reduceri de stă mâța-n coadă”! Pe lângă varietatea de reduceri si produse care vor fi accesibile tuturor, marele retailer mai are o surpriză și anume perioada de valabilitate. Este vorba despre o lună plină de oferte, pentru ca tu să iei cea mai buna decizie. Grabeste-te in magazine sa beneficiezi pe loc de produsul dorit, sau comanda de pe altex.ro dintr-o varietate larga de produse.

Ce categorii de produse vor intra la promoție?

În oferta se vor regăsi promoții la tehnologii variate. Așa că fii pe faza de la începutul lunii noiembrie și nu rata promoțiile Blec Fraidei, care se vor aplica la cele mai cunoscute categorii: laptopuri, console, televizoare, sisteme audio, electronice sau electrocasnice mari, aparate de bucătărie etc. Altex și-a diversificat foarte mult gama de produse astfel că pe lângă tehnologiile tradiționale vei regăsi categorii precum: produse pentru copii, articole de voiaj, apă, sucuri, anvelope si produse auto, biciclete, cosmetice, smart home și multe altele. Poti sa faci un mic research pe altex.ro și descoperă întreaga gamă.

Blec Fraidei la Altex

Reducerile vor fi prezente atât în magazine cat si online. Vei regăsi reduceri “de stă mâța-n coadă” care vor fi pe placul tuturor. De obicei, online-ul este alternativa când vrei să scutești timp, să-ți faci cumpărăturile mai rapid sau să-ți setezi alerte de preț. Cel mai bine este să-ți faci cont, să te abonezi la newsletter pentru cele mai bune oferte ale momentului sau sau să optezi pentru un credit. Creditarea este foarte simplă, astfel că poți cumpăra în rate, în 3 pași simpli. Prima dată alegi produsele și selectezi Rate online prin Credex, după intri în legătură video cu un consultant financiar și într-un final primești produsul acasă.

In magazin este si mai usor, vezi si testezi produsele dorite, vanzatorii iti raspund la toate intrebarile, te ajuta sa-ti alegi produsele care ti se potrivesc, poti sa compari mai multe oferte. Dacă achizitionezi din magazin vei avea produsul imediat astfel că emotia așteptării dispare. Mai mult, poți aplica pentru soluții de creditare foarte simplu, iar răspunsul va fi dat în cel mai scurt timp.

Sursă: www.altex.ro

Oferte de nerefuzat

În ceea ce privește reducerile, așteaptă-te la surprize. Dacă anul trecut ai avut prețuri wow la laptopuri, televizoare, electrocasnice sau console, anul acesta de Blec Fraidei vei beneficia de reduceri generoase și surprize pe toata perioada evenimentului. Oferta Altex este foarte variată, si vei avea suficient timp să te informezi, să faci cea mai bună alegere și să te decizi pentru oferta de creditare.

Nu uita să-ți stabilești din timp produsele pe care le ai trecute pe listă și rămâi conectat de-a lungul întregii luni să prinzi ofertele. Pregătește-te din timp pentru sărbătorile de luna viitoare și surprinde-i pe cei dragi cu cele mai noi tehnologii!

Ce înseamnă Blec Fraidei la Altex?

Dacă te întrebi de ce nu trebuie să ratezi Blec Fraidei-ul de anul asta ți-am pregătit mai jos câteva motive:

 

  • Sortiment variat, pentru toate nevoile.
  • Poți să ridici produsele pe loc din magazine, sa te bucuri de ele din prima zi.
  • Reducerile din această perioadă sunt cele mai mari din an, la produse pe care ți le dorești.
  • Îți poți face cumpărăturile în același loc pentru o gamă variată de produse. Și dacă nu ne crezi, vizitează altex.ro ca să fii la curent cu ultimele categorii adăugate.
  • Opțiuni diverse de finanțare în magazin pentru care vei putea aplica foarte ușor.

 

Blec Fraidei este o perioadă în care tehnologia devine accesibila, ai prețuri wow la mii de produse și  posibilitatea de a-ți îndeplini dorințe, ție și celor dragi. Altex îți propune anul acesta un alt fel de Blec Fraidei, unul vesel, smart,  cu promoții de nerefuzat în 100 de magazine, pentru a te convinge de prețuri și calitate și oameni care să-ți răspundă la toate nedumeririle tale legate de produse.

Așa că… fii pe faza și prinde startul celor mai importante reduceri din an!