sanziana buruiana

Sanziana Buruiana a dat nastere, joi, pentru prima data o fetita. Dupa ce a trecut de operatia de cezariana, blonda si-a sunat sotul, pe fotbalistul Nicoale Zuluf, spunandu-i primele impresii despre cum a decurs nasterea.
 

Frumoasa blonda traieste cea mai mare bucuruie a unei femei: a adus-o pe lume pe prima ei fetita. La scurt timp dupa operatia de cezariana, Sanziana si-a sunat sotul, pe Nicolae Zuluf, si i-a spus cum s-a simtit in timpul nasterii si primele impresii despre fiica ei.

sanziana buruiana

"Nu am avut nimic de ziceai asa ca eram in Paradis. Seamana cu tine, e identica. E mica, mica si e cuminte. Am pupat-o de 1000 de ori. A luat nota 9", a declarat Sanziana Buruiana dupa operatia de cezariana.

sanziana buruiana

 

La scurt timp dupa ce a nascut, Sanziana a marturisit ca a fost uimita de cat de cuminte este fetita ei si cat de repede a scapat de operatia de cezariana de care ii era atat de frica: "M-a impresionat ca a fost destul de cuminte. A plans atunci dupa ce s-a nascut, apoi s-a linistit. Operatia a decurs neasteptat de bine. Nu am simtit absolut nimic. La inceput, mi-era extrem de frica. Mi-a fost frica de sangerari, de hemoragie, din cauza ca am avut o placenta joasa. De la anestezia aia m-am simtit de parcă pluteam. Ma gandeam sa fie ea bine, sanatoasa. In momentul in care au scos-o moasele si mi-au spus ca e frumoasa, m-am linistit. A durat totul cam 15-20 de minute. La 5 minute dupa ce am iesit din sala, l-am sunat pe Nicolae. Cand am vazut-o prima data, am vazut ca are foarte mult par si mi-am dat seama ca seamana foarte mult cu sotul meu. Am pupat-o de 5 ori pe fiecare obrajor, pentru ca vreau sa aiba gropite in obrajiori. Mi-am dorit o fetita bruneta, pentru ca soţul meu este brunet. El mi-a spus ca a avut foarte mari emotii cand a luat-o in brate. A spus ca ea dormea, iar atunci cand a luat-o in brate ea a deschis ochii si parca-l cauta cu privirea. Acum o sa aiba trei nume: Isabela Ioana Stefania. Se spune ca e bine sa te nasti in zi de sfant".
 

Sanziana Buruiana este de doi ani cu Nicolae Zuluf

sanziana buruiana

 

Sanziana Buruiana si Nicolae Zuluf s-au cununat religios in octombrie 2015 si formeaza un cuplu de doi ani de zile.

 

Loredana Toma

 

Citeste despre:sanziana buruiana, nastere, prima declaratie


Share On Facebook