oana lis

Oana Lis a luat prin surprindere o lume intreaga in momentul in care a anuntat ca ar putea fi gravida. Sotia lui Viorel Lis are tot felul de pofte si de cateva saptamani crede ca sunt simpomele care anunta o sarcina.

Speriata de gandul ca ar putea avea un copil si fara o soacra sau fara mama ei, care sa-i fie alaturi, Oana Lis refuza sa isi faca testu de sarcina. La doar o zi dupa ce a facut acest anunt, Oana Lis a aparut intr-o imagine in care parca isi ascunde burtica.

oana lis

“Ma gandeam ca poate sunt gravida! (...) De o saptmana, doua, am o stare cam ciudata. Ma gandesc sa raman gravida dar n-am niciun ajutor, n-am o mama, o soacra care sa ma ajute. Pe Viorel nu ma pot baza. Am avut tot felul de stari, sani umflati, te dor sanii, mi-e si frica sa imi fac testul. Pe de o parte as fi fericita, pe de alta m-as si speria putin!”, a declarat Oana pentru o emisiune TV.

CITESTE SI

Oana Lis, in scandal cu fratele sau! Vezi motivul incredibil pentru care cei doi nu se mai inteleg! "A fost batut si..."

Marturii CUTREMURATOARE! Oana Lis, a dezvaluit ASTA cu lacrimi in ochi! “Durerea ramane in suflet...”

 

A suferit foarte mult din cauza tatalui ei

oana lis


Oana Lis a avut o copilarie dramatica, despre care nu vrea sa vorbeasca si sa isi aminteasca. Sotia fostului edil al Capitalei a fost violata de tatal ei, un om deosebit de violent care, de altfel, i-a grabit si moartea sotiei lui. Barbatul a avut o influenta foarte mare asupra fiicei lui, pe care o teroriza si o ameninta mereu cu moartea. Chiar si in urma cu cinci ani, Petrica a sunat-o pe Oana si a incercat sa o santajeze emotional.


D.C.

Citeste despre:oana lis, viorel lis


Share On Facebook