Categorii: Vedete

Prima poză cu burtica Siminei de la Puterea Dragostei, după ce s-a zis că e gravidă

Simina s-a fotografiat la malul mării alături de logodnicul ei, Alex Zănoagă, dar și alături de foștii colegi de la Puterea Dragostei, din sezonul 1. Este prima apariție a tinerei într-un costum de baie în două piese, după ce s-a scris că ar fi gravidă.

Simina de la Puterea Dragostei a intrat în legătură telefonică și video cu concurenții de la Puterea Dragostei din cel de-al doilea sezon, dar și cu frumoasa prezentatoare tv Andreea Mantea.

Alexandru Cumpanasu a fost prins! Informatii socante au iesit la iveala: 'S-a intamplat si cu el...'
VIDEO ŞOCANT! Au apărut imaginile groazei cu Cristina Neagu pe masa de operaţie! Filmul care îţi dă fiori şi te face să...

Motivul apelului a fost pentru a afla dacă Alexandru Zănoagă, iubitul ei, a cerut-o cu adevărat în căsătorie, după ce Jador a răbufnit și a început să plângă în gala din această sâmbătă.

Simina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, le-a arătat tuturor inelul pe care l-a primit de la Alex Zănoagă. Astăzi, Jador a izbucnit în lacrimi când a aflat că cei doi s-ar logodi. Fosta concurentă a intrat în direct cu ceilalți concurenți și a vorbit cu Andreea Mantea!

'Luiza vine acasă!' Familia Luizei Melencu a primit vestea extraordinara!
Sarbatoare mare MAINE! NU TREBUIE sa faci asta! Vei avea mare GHINION daca faci asa ceva sambata
Adevărul despre copiii lui Horia Brenciu! Gest tulburător făcut de artist
Horoscop weekend 20 – 22 septembrie – Momente neplăcute
Viorica Dăncilă s-a făcut de râs în ultimul hal! Gafă de proporții a premierului
VIDEO ŞOCANT! Au apărut imaginile groazei cu Cristina Neagu pe masa de operaţie! Filmul care îţi dă fiori şi te face să...
Basescu a rabufnit dupa ce s-a stabilit ca a colaborat cu Securitatea: Voi face...
Autor: Keva Iosif
Publicat: 29/07/2019 | 13:44
Share
Publicat de
Apostol Maria