Prima poză cu Luiza Melencu, după ce ar fi fost găsită în Italia

Publicat: 17/11/2019 | 09:39

În timp ce ancheta privind cazul Caracal pare că bate pasul pe loc de câteva luni bune, familia celor două tinere răpite de Gheorghe Dincă fac cercetări peste cercetări, plătesc detectivi și speră ca Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu să fie găsite în viață și tefere. Recent a fost făcută publică prima poză cu fata cea mare, după ce ar fi fost găsită în Italia și care va împlini luna viitoare 19 ani.

Prima poză cu Luiza Melencu, după ce ar fi fost găsită în Italia

Prezent în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, unchiul Alexandrei Măceșanu a făcut declarații în legătură cu Luiza Melencu. Potrivit declarațiilor lui Alexandru Cumpănașu, tânăra ar fi fost descoperită în Italia, iar jurnaliștii de la Antena 3 a prezentat şi o primă fotografie cu tânăra despre care se presupune că ar fi Luiza Melencu. În imagine nu se vede foarte bine chipul fetei, însă Alexandru Cumpănaşu spune că aceasta ar fi Luiza, iar familia ei a confirmat acest lucru.

“Am emoţii foarte foarte mari pentru că ideea este simplă, vă spun direct, am luat confirmarea familiei, am găsit-o pe Luiza. Nu pot să vă spun unde. Dacă am găsit-o pe Luiza sigur că este şi Alexandra alături. Am stat în Italia două zile. Avem filmări şi poze, ştim unde se află. Din păcate, avem nevoie de ajutorul cetăţenilor şi al autorităţilor. Avem confirmarea familie că fata din poze este Luiza. Începe o bătălie contra cronometru pentru găsirea de informaţii oriunde în această lume, pentru identificarea cât mai rapidă a locaţiei în care se află Luiza. Am stat în Italia, alături de trupe speciale, fără a interveni în legea italiană, dar pot să vă spun că nu am crezut că o să trăiesc o asemenea bucătărie. Vă spun cert că este în viaţă. Atât mama, cât şi bunicul au recunoscu-o şi este o emoţie uriaşă”, a declarat Alexandru Cumpănaşu pe contul său oficial de Facebook.

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, răpite de Gheorghe Dincă

Vă reamintim că Alexandra Măceșanu, născută pe 15 septembrie 2003 și originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă miercuri, 24 iulie. A doua zi după ce a dispărut, adolescenta a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal. Cu câteva luni înainte ei, monstrul de 66 de ani a răpit-o pe Luiza Melencu, născută pe 2 decembrie 2000. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Pe 9 septembrie, Luiza Melencu ar fi început clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţoiu” din Craiova, însă… în locul ei, la festivitate au fost doar mama și bunicul, care au transmis mesaje sfâșietoare.

Citește și...