Prima reacție a Vlăduței Lupău, după ce Armin Nicoară a vorbit despre partidele de amor filmate dintre ei

Publicat: 27/01/2020 | 12:36

Declarațiile saxofonistului Armin Nicoară despre partidele de amor filmate cu Vlăduța Lupău nu au rămas fără ecou! Îndrăgita cântăreață a reacționat pe o rețea de socializare, iar gestul ei a fost aplaudat atât de apropiați, cât și de fanii săi. 

Citește și: Armin Nicoară a dat adevărul pe față! Care este adevărul despre relația cu Vlăduța Lupău: “Eu, ca bărbat, nu o să mă laud”

Vlăduța Lupău, reacție surprinzătoare după declarațiile lui Armin Nicoară despre posibilele sex tape

Vlăduța Lupău a avut o reacție cu care i-a surprins pe mulți dintre cei care urmăresc scandalul intim pe care îl are cu Armin Nicoară. La câteva ore după ce au apărut mărturisirile incendiare ale artistului despre posibilele partide de amor filmate dintre ei, vedeta a urcat pe Instagram Stories o mică înregistrare care i-a emoționat pe toți. Și asta pentru că, în imagini, cântăreața apare în timp ce ține un bebeluș în brațe, care doarme – cunoscuta brunetă este topită după micuț, după cum puteți vedea în pozele din galeria foto articolului.

Citește și: Victor Ciutacu o ironizează pe Vlăduța Lupău: Vreau să-mi gravați pe piatra funerară că am fost contemporan cu ea”

Gestul de indiferență în fața celor mai recente declarații ale lui Armin Nicoară a fost aplaudat de mulți dintre cei care o admiră pe Vlăduța Lupău. Cântăreața a intrat în industria muzicală încă de la vârsta de la 4 ani, iar anii de muncă o recompensează acum pentru toate sacrificiile.

Citește și: Leo de la Strehaia, dezvăluiri intime despre Vlăduța Lupău și Armin Nicoară: “Doar ei doi, la hotel. Se mai obișnuiește să…”

Vlăduța Lupău, devenită soția fotbalistului Adrian Rus

Vlăduța Lupău (28 de ani) s-a căsătorit la sfârșitul anului trecut cu fotbalistul Adrian Rus (25 de ani), portar la CFR Cluj. La nunta lor, care a avut loc pe 12 noiembrie 2019, le-au fost nași solista Olguța Berbec și Remus Novac.

Citește și...