Prin ce a trecut Daniela Crudu după ce a rămas în sânii goi la Asia Express. A trebuit să mănânce… “Eu nu pot, mor!”

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 13/03/2018 | 22:45

Daniela Crudu a avut parte de un moment incredibil la ediția de marți, la Asia Express. Alături de Vica Blochina, colega sa de echipă, fosta asistentă a lui Dan Capatos a trebuit să transporte tarantule pe corp, după care să le și mănânce.

La începutul probei, Daniela Crudu a țipat în momentul în care a fost nevoită să adune tarantulele de pe corp. Miza a fost o amuletă de 2.500 de euro, precum și o noapte la hotel. Vica Blochina a încercat să o ajute.

Degeaba, însă. Daniela Curdu a urlat cât au ținut-o plămânii. „Eu nu pot, mor. Eu nu pot să mănânc tarantule, o să mă îmbolnăvesc. Am țipat pentru că am făcut un atac de panică. Mă ciupeau și mă gâdilau”, a spus Daniela Crudu.

De precizat că proba a fost câștigată, în cele din urmă, de Lora și Ionuț Ghenu. Aceștia au avut posibilitatea să petreacă o noapte la hotel și să mănânce alimentele preferate.

Daniela Crudu a rămas în sânii goi la Asia Express

Altfel, competiția e din ce în ce mai strânsă la „Asia Express”! Într-o ediție trecută, Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, i-a supus pe concurenți la o provocare extrem de dificilă. Ei au fost nevoiți să destrame echipele obișnuite și să se descurce cu alți parteneri. Liviu Vârciu și Daniela Crudu s-au „trezit” în aceeași echipă, iar pentru cântăreț a fost o luptă cu el însuși. Vârciu a fost un sac de nervi toată emisiunea, dar într-un final a învățat să fie „zen” de la Cruduța. Mai mult, el le-a oferit telespectatorilor o imagine de neuitat cu Cruduța.

La un moment dat, Daniela Crudu și Liviu Vârciu erau într-o cursă contra-timp. Ei erau nevoiți să ajungă înaintea celorlalte echipe la destinația dată de Gina Pistol, dar mijlocul lor de transport era o motocicletă cu ataș, condusă de un domn mai în vârstă. Vârciu și-a ieșit din minți când a văzut că circulă cu „7km/h” și i-a sugerat să închidă umbrela, care îi deranja pe toți trei.

„Nu, deci eu cu ăștia mă vindec de toți nervii aic. Pe bune. (…) Dacă o să cadă Cruduța, nu-i problemă, o târăsc eu după mine, tu mergi acolo! Dă-i înainte! O să ajungem în două săptămâni, tu nu vezi cum merge ăsta?!”, s-a enervat Liviu Vârciu. După câteva minute, artistul și-a acceptat soarta și chiar i-a oferit celui care îi conducea un peisaj de neuitat. El i-a tras Cruduței maioul în jos și i-a dezgolit sânii, în plină stradă.

„Hai să le arătăm la ăștia niște chestii adevărate!…Poate face moșul accident! Aoleu, mi-ai rupt buca!”, a spus Liviu Vârciu, după ce i-a tras maioul Cruduței. Daniela nu s-a arătat deloc deranjată, ba chiar s-a amuzat pe seama acestei întâmplări.

Citește și...