„Prințesa Războinică” revine în UFC! Diana Belbiță – Liana Jojua se joacă miercuri!

Publicat: 13/07/2020 | 15:20
„Prințesa Războinică” revine în UFC! Diana Belbiță – Liana Jojua se joacă miercuri!

Diana Belbiță, alias Prințesa Războinică, va disputa miercuri, 15 iulie, al doilea meci în UFC, după ce l-a pierdut pe primul, împotriva englezoaicei Molly McCann.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Diana Belbiță (24 de ani) a debutat cu o înfrângere în UFC, piezand prin decizie (30-26) împotriva englezoaicei Molly McCann, meci disputat în 19 octombrie 2019. Acum, cea supranumită „Prințesa Războinică” va evolua miercuri, 15 iulie, cu Liana Jojua, sportivă originară din Georgia. Jojua (25 de ani), este și ea la a două luptă în UFC, pierzând-o pe prima, la fel ca Belbita. Cu toate acestea, românca are mai mare experiență în MMA, unde a obținut 13 victorii și 5 înfrângeri, iar gruzina a bifat 7 succese și 3 înfrângeri. Disputa de miercuri va avea loc la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite și categoria de greutate este flyweight (56.7 kg). Astfel, meciul Belbiță – Jojua este programat al doilea al galei si va incepe aproximativ la ora 02:00.

”Am așteptat cu răbdare să-mi vină rândul. Este timpul să fac ISTORIE!”, a scris Belbiță pe contul personal de Facebook, în urmă cu o luna.

I’ve been patiently waiting my turn. It’s time to make HISTORY! #dianabelbita #historymaker #ufc #ufcfighter #July15 #fightisland #teambelbita #fightergirls #houseofchampions #canada?? #romania??

Publicată de Diana Irena Belbita Oficial pe Luni, 15 iunie 2020