Profită de super-oferta de la PARFUMERIA.RO! Specialiștii nostri te ajută să îți alegi parfumul potrivit pentru vacanță!

Publicat: 12/06/2018 | 20:04

Te-ai pregătit de concediu, dar nu știi ce parfum să îți pui în bagaj! Specialiștii de la PARFUMERIA.RO îți vin în ajutor cu o ofertă irezistibilă la parfumurile mici și la seturile de tip ”Travel Bag”.

Prima propunere a speciliștilor de la PARFUMERIA.RO este:  Burberry Brit Rhythm For Him -Set Duo- 2×30 ml, un set numai bun de pus în bagaj.

Burberry Brit Rhythm For Him

A doua propunere a speciliștilor de la PARFUMERIA.RO este: Versace Eros Pour Femme, un parfum de 30 ml pe care îl găsești la cel mai bun preț de pe piață doar la PARFUMERIA.RO.

Versace Eros Pour Femme

A treia propune a specialiștilor noștri este: Set Versace Bright Crystal. Acest set include  un parfum, un gel de duș și o loțiune de corp. Un pachet numai bun de pus în bagajul de vacanță.

Set Versace Bright Crystal Apa de Toaleta 50 ml + Shower Gel 50 ml + Body Lotion 50ml

Și nu în ultimul rând, specialiștii de la PARFUMERIA.RO  vă recomadă: Set Zadig & Voltaire This Is Him, un set ideal pentru bărbați ce conține două geluri de duș și un parfum de 50 ml.

Set Zadig & Voltaire This Is Him

Profită de noutățile de la PARFUMERIA.RO.(VEZI OFERTA, AICI)

Citește și...