prognoza

Vremea se mentine deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea. Duminica, in jumatatea sudica a tarii, va ninge pe arii extinse si vantul va avea intensificari temporare. Si In Bucuresti, va incepe sa ninga in partea a doua a zilei de duminica.
 

SAMBATA, vremea va fi deosebit de rece, geroasa dimineata. Cerul va fi variabil, mai mult noros ziua in regiunile estice si in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, iar dupa-amiaza si noaptea si in sud-vest, si pe arii restranse va ninge slab.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sud-vestice, pe litoral si in delta, precum si in zona de munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre -8 grade in est si centru si 0 grade in extremitatea de sud-vest.

 

In BUCURESTI, vremea va fi deosebit de rece, geroasa noaptea. Cerul, variabil, se va innora spre sfarsitul intervalului, cand si vantul se va intensifica. Temperatura maxima va fi de -4....-3 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -11 grade.

meteo

DUMINICA, vremea va fi deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 in sud si est si -1 grad in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa intre -15 si -5 grade, mai scazute in depresiuni, pana in jurul valorii de -20 de grade.

Cerul va fi noros in jumatatea sudica a tarii, unde va ninge pe arii extinse si vantul va avea intensificari temporare. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea, iar ninsorile se vor semnala pe arii restranse.

In BUCURESTI, vremea va fi deosebit de rece, geroasa dimineasa si noaptea. Cerul va fi mai mult noros si, mai ales in partea a doua a zilei si noaptea, va ninge, iar vantul va avea intensificari temporare. Temperatura maxima va fi de -8...-7 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -11 grade.

meteo

LUNI, vremea va fi deosebit de rece, geroasa dimineata in majoritatea regiunilor. Cerul va fi noros, va ninge pe arii extinse, iar vantul va avea unele intensificari in nord-estul si sud-vestul tarii, precum si la munte si doar izolat in rest. In Dobrogea precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ploaie, favorizand depunerea de polei.

Temperatura aerului, in crestere fata de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse intre -7 in regiunile extracarpatice si 3 grade in sudul litoralului.

Citeste si:

METEO 30 DECEMBRIE: Vremea va continua sa se raceasca

METEO 22 SEPTEMBRIE: Vreme in general frumoasa marti

In BUCURESTI, vremea va fi inchisa si rece. Indeosebi spre seara si noaptea va ninge, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura aerului, in crestere fata de intervalul precedent, va avea valoarea maxima in jurul a -4 grade, iar cea minima va fi de -6...-4 grade.
 

In urmatoarele zile vremea va fi in general inchisa, dar va continua sa se incalzeasca. Prin urmare pentru ca asteptam in continuare precipitatii, acestea vor fi mixte si pericolul de polei si ghetus. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 şi 8 grade.

 

Loredana Toma

 

Citeste despre:meteo, ninsori, vant, rece, trei zile


Share On Facebook