(P) Campanie aniversara iCredit România

Publicat: 20/12/2016 | 17:42
(P) Campanie aniversara iCredit România

iCredit sărbătoreşte 5 ani în România, cu un autoturism cadou, pentru unul dintre clienţii sai.

Iniţiativa companiei, al carei obiect de activitate il reprezinta acordarea creditelor de consum, a atras mii de participanţi.

Instituţia Financiară Nebancara iCredit, specializată în acordarea de credite de consum, a inteles sa marcheze evenimentul, respectiv cinci ani de la infiintare  pe piaţa din România, cu o iniţiativă specială – să-şi încânte clienţii cu acordarea unui premiu atractiv, un autoturism nou, marca Dacia Sandero. Campania intitulata „iCredit sărbătoreşte 5 ani în România”, a avut loc în perioada iunie – noiembrie 2016 şi a atras mii de participanţi. Toţi clienţii companiei care au contractat un credit iCredit în perioada respectivă, au fost incluşi între participanţii la tragerea la sorţi pentru marele premiu.

Tragerea la sorţi a norocosului câştigător Alexandru Fehér în prezenţa unei comisii de decizie, a arătat numele noului proprietar al maşinii. Cheile autoturismului au fost înmânate personal clientului iCredit de către Goran Arsov, Directorul General al instituţiei financiare nebancare.

Organizată la iniţiativa iCredit, cu ocazia dezvoltării si extinderii cu succes pe piaţa financiara sdin România, s-a dovedit ca activitatea desfasurata de compania noastra  a îndeplinit aşteptările în privinţa clienţilor, având în vedere că la respectiva campanie au participat peste 21.000 de persoane.

„Ne-am dorit, nu doar să sărbătorim aniversarea şi expansiunea noastră pe piaţa românească, dar, de asemenea, să împărtăşim această bucurie cu zecile de mii de clienţi ca ni s-au alaturat si care au încredere în noi de cinci ani. Fără aceştia şi fără munca şi eforturile echipei noastre, compuse din mai mult de o mie de profesionişti, care lucrează în peste şaptezeci şi cinci de locaţii, nu s-ar fi putut ajunge aici. Eu cred că vom continua să fim cei mai buni în ceea ce facem, prin asigurarea accesului oamenilor la produse şi servicii financiare convenabile şi flexibile”, a declarat Directorul General al iCredit, Goran Arsov.
 

Citește și...