(P) Cum a reusit să câştige peste 20.000 de euro. Vezi aici mărturia unei studente

Publicat: 24/08/2016 | 18:31
(P) Cum a reusit să câştige peste 20.000 de euro. Vezi aici mărturia unei studente

Într-o perioadă în care viaţa devine din ce în ce mai agitată şi timpul cât mai limitat, unui student îi este foarte greu să se descurce fără a primi un ajutor din partea familiei. Cu aceste probleme s-a confruntat şi Cristina, o studentă din Bucureşti. Colaborarea ei cu Charm Studios i-a schimbat complet viaţa.

Prin ce trec majoritatea studenţilor?

Pe majoritatea persoanelor venite din provincie, viaţa de student îi pune cu picioarele pe pământ şi-i trezeşte la realitate. Costurile legate de chirie, hrană şi alte cheltuieli îi fac pe mulţi să neglijeze facultatea pentru a se descurca. Exact în aceeaşi situaţie a fost şi Cristina. Aceste condiţii au făcut-o să vrea mai mult şi să caute un job.

Cum a ajuns să colaboreze cu Charm Studios?

În condiţiile în care trebuia să se descurce şi cu facultatea, Cristina avea nevoie de un job flexibil şi totodată de unul care să o ajute considerabil din punct de vedere financiar. Recomandările au determinat-o să aplice pentru un post de model de videochat la unul dintre cele mai mari studiouri din acest domeniu, Charm Studios. Seriozitatea pe care a regăsit-o şi oportunităţile financiare au făcut-o să nu ezite.

Care sunt condiţiile de lucru?

Primul lucru pe care l-a remarcat a fost amabilitatea cu care a fost primită. Mediul de lucru era foarte plăcut, fiind caracterizat de confort, lux şi mult bun gust. Era chiar mai plăcut decât acasă. Angajatorul i-a prezentat ceea ce presupune videochat-ul. „Aceasta este pur şi simplu o forma de socializare online, într-o perioadă în care tehnologia a evoluat fantastic şi se poate lua legătura cu oricine şi oriunde”, a punctat Cristina.

Ce oferă un astfel de job?

Profesionalismul de care se dă dovadă este pus şi pe seama faptului că se oferă un training specializat, precum şi un contract individual de muncă. Valorile companiei pun pe primul loc confidenţialitatea, astfel încât se asigură o vizibilitate doar pe plan extern, accesul din ţară fiind restricţionat. Acest lucru va oferi liniştea, discreţia şi libertatea necesară unei activităţi cât mai plăcute şi performante.

Cât se poate câştiga?

Probabil că pentru multe persoane aceasta este prima întrebare la care se caută răspuns. Ei bine, câştigurile pot fi suprinzător de mari. Încă din prima lună, Cristina a reuşit să câştige peste 1000 de euro, în condiţiile în care nu avea deloc experienţă. Plăcerea cu care practică această meserie şi implicarea fiecărui model de videochat stă la baza câştigurilor. Periodic se acordă şi comisioane, bonusuri în funcţie de performanţă.

Într-un timp relativ scurt, Cristina a reuşit să-şi asigure un trai mai mult decât decent, în condiţiile în care a terminat cu brio şi facultatea. Câştigurile au depăşit deja cifra de 20.000 de euro, iar vacanţele în tări exotice, hainele şi parfumurile cele mai plăcute sunt de nelipsit. Flexibilitatea acestui job i-a oferit posibilitatea de a se dezvolta atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal.

Acest echilibru i-a adus multă armonie şi satisfacţie, intrând astfel în rândul femeilor de succes. „Lipsa de stres şi independenţa dobândită din punct de vedere financiar, fac din acest job unul dintre cele mai râvnite”, spune managerul studioului de webchat Charm Studios.

Citește și...