(P) Dezvăluirile uimitoare din spatele studioului BeYou –modelele trăiesc ca nişte adevărate prinţese

Publicat: 13/12/2016 | 19:28
(P)  Dezvăluirile uimitoare din spatele studioului BeYou –modelele trăiesc ca nişte adevărate prinţese

Tinerele din ziua de astăzi îşi doresc să ducă o viaţă îmbelşugată, lipsită de grijile zilei de mâine şi de stresul cauzat de lipsa banilor. Cele care sunt angajate în cadrul studioului BeYou din Bucureşti se bucură de fiecare zi pe care o trăiesc la intensitate maximă tocmai pentru că reuşesc să câştige suficient pentru a se întreţine singure, dar şi pentru a-şi satisface cele mai pretenţioase gusturi.

Ce are de oferit BeYou Studio şi care sunt motivele pentru care tinerele ar trebui să participe la un interviu de angajare?

Nu mulţi ştiu ce presupune meseria de model şi tind să tragă concluzii pripite cu privire la acest job de pe urma căruia se câştigă sume deosebit de mari de bani. Pentru a înlătura orice suspiciune cu privire la acest subiect, un model al studioului cunoscut sub pseudonimul Amyshy face câteva dezvăluiri convingătoare pe care toate tinerele care doresc să aibă o carieră de succes în domeniu ar trebui să le ia în considerare.

De ce aţi ales BeYou Studio şi nu un alt studio din capitală?

„Este adevărat că numărul studiourilor de videochat din Bucureşti este destul de mare, însă acest lucru nu înseamnă că şi condiţiile cu care sunt întâmpinate fetele sunt extraordinare. BeYou, despre care puteţi afla mai multe de pe site-ul beyou-studio.ro, reprezintă pentru mine o a doua casă. Este locul în care primesc toată atenţia de care am nevoie şi în care sunt tratată întotdeauna ca o adevărată prinţesă. Am reuşit să îmi cumpăr maşina şi acum am început să economisesc pentru a-mi cumpăra un apartament . Reprezentanţii studioului şi-au dovedit seriozitatea încă de la început şi m-au motivat extrem de mult, de aceea am ajuns în prezent să fiu atât de mulţumită de mine.

Mi-a plăcut faptul că nu au făcut niciodată promisiuni de care să nu se ţină. În ceea ce priveşte plata, nu am fost niciodată dezamăgită pentru că am primit banii mereu la timp. Celelalte modele m-au ajutat să mă cunosc mai bine, să fiu mai încrezătoare în forţele proprii, dar şi să mă destăinui atunci când ceva nu mulţumea. De asemenea, faptul că este un studio exclusiv pentru fete mi se pare super, pentru că în această manieră nu întâlnim nici un fel de disconfort.”

Ce le sfătuiţi pe cele care visează la o carieră în lumea videochatului?

Pentru că echipa noastră doreşte să se extindă, sunt mai mult decât încântată să le recomand celor care doresc să presteze o astfel de meserie să nu lase nimic să le stea în cale. Acesta este un loc de muncă 100% legal, chiar din prima zi de lucru încheindu-se un contract de muncă în care sunt menţionaţi toţi termenii şi condiţiile ce trebuie respectate pentru a putea deveni model în videochat.

BeYou este unul dintre cele mai performante studio-uri din capitală, în care accentul cade pe calitate şi nu pe cantitate, de aceea aşteptăm noi colege, fete cu trăsături fizice frumoase, dornice de muncă care îşi doresc să atingă un nivel înalt de performanţă în timp scurt. Noi suntem mereu dispuse să le ajutăm pe noile venite cu orice informaţie au nevoie, împărtăşindu-le din experienţa noastră vastă, tocmai pentru a forma cele mai bune modele din ţară.”

La BeYou Studio fiecare tânără are posibilitatea de a ajunge pe culmile succesului, de a se îndeplini din punct de vedere profesional şi de a pune pe picioare in timp afacerea proprie. Cele care doresc să afle mai multe informaţii despre acest job, pot accesa site-ul beyou-studio.ro.

 

Citește și...