(P) Lucky Studio cel mai bun studio de videochat din tara, a deschis sezonul angajarilor

Publicat: 28/07/2016 | 15:42
(P) Lucky Studio cel mai bun studio de videochat din tara, a deschis sezonul angajarilor

Joburile foarte dorite de pe piata muncii sunt ocupate repede de obicei, datorita profesionalismului si avantajelor pe care le ofera. Acest lucru s-a intamplat si cu Lucky Studio Iasi, cand a ajuns la performanta de a avea 290 de angajate in videochat, in total.

120 din aceste fete lucreaza in studio, iar 170 lucreaza cu Lucky Studio in colaborare de acasa si numarul mare de angajate este dovada faptului ca se numara printre cei mai doriti angajatori. Si, desi se bucura de foarte multe angajate, Lucky Studio doreste sa se extinda.

Aceasta extindere a vrut sa vina in folosul femeilor, pe care Lucky Studio doreste sa le ajute. Fiindca este un studio exclusiv feminin, care sta la baza nevoilor femeii, Lucky Studio nu a dorit sa opreasca sansele unei fete de a avea o cariera.

Lucky Studio ofera cele mai mari castiguri din tara

 

 

Asadar, a redeschis sezonul angajarilor in videochat, oferind sansa mai multor romance de a se realiza. Jobul de model de videochat la Lucky Studio este unul unic, deoarece dispune de toate beneficiile pe care le poate dori o femeie.

Acest job in Iasi se refera la castiguri zilnice cuprinse intre 300 si 800 de lei, bonusuri saptamanale intre 300 si 3.000 de lei si bonusuri de angajare de pana la 38.880 lei. Cu o asemenea oferta de nerefuzat, fetele au venit in numar mare in acest studio de videochat din Iasi.

Lucky Studio nu dorestesa se limiteze, pentru ca scopul in care a fost creat este acela de a ajuta. Astfel ca, orice ajutor poate oferi Lucky Studio, o va face, incepand chiar de la ofertele bune de angajare.

Jobul in videochat este simplu si amuzant

 

Fetele care se angajeaza in videochat la Lucky Studio trebuie sa stie ca este un job foarte lejer, accesibil, in care se fac bani foarte usor, mai ales pentru ca li se pune la dispozitie totul. De la aparaturi tehnice si dotari premium, amenajari spectaculos de frumoase si servicii zilnice, Lucky Studio doreste sa dispuna de pachetul complet pentru a aduce confort fetelor care lucreaza aici.

Confort care este redat, de asemenea, si de machiajul ce este oferit personalizat fiecarei fete in parte, transportul gratis, sedintele foto, sedintele de infrumusetare, accesoriile si cursurile de limba engleza care scutesc de foarte multe cheltuieli si probleme.

Pentru a se angaja la Lucky Studio, fetele interesate nu au nevoie decat de buletin care sa dovedeasca varsta de 18 ani implinita, sa fie dragute si sa aiba bun simt. Acestea sunt singurele “standarde” pe care Lucky Studio le impune, deoarece se doreste ca fiecare fata in parte sa fie fericita. Asadar, sezonul angajarilor la Lucky Studio e deschis, iar sansa aceasta este unica.

Citește și...