Acasă » Exclusiv » Proxenetul care ar fi traficat-o pe Monica Gabor își terorizează fosta familie. Și-a amenințat fiica minoră că îi va omorî mama: ”O mutilez cu acid sulfuric!” + Fostei soții i-a fracturat două coaste

Proxenetul care ar fi traficat-o pe Monica Gabor își terorizează fosta familie. Și-a amenințat fiica minoră că îi va omorî mama: ”O mutilez cu acid sulfuric!” + Fostei soții i-a fracturat două coaste

De: M.B. 20/11/2019 | 01:37

Eugen Mihai Mereuță, cunoscut drept proxenetul care ar fi traficat-o pe Monica Gabor, și-ar teroriza fosta soție. Cei doi au o fetiță de 10 ani, care ar fi văzut și auzit scene de violență, amenințări și multe, multe jigniri. Astfel, mama a cerut ordin de protecție. Magistrații au dat sentința în favoarea femeii devenite ținta celui eliberat condiționat din pușcărie. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detalii incredibile din motivarea deciziei.

Eugen Mihai Mereuță a fost condamnat pentru proxenetism și trafic de persoane, a efectuat o parte a condamnării și a fost eliberat condiționat. Cel căruia apropiații îi spun ”Genu” ar fi început să-și terorizeze fosta soție, alături de care a format un cuplu vreme de 18 ani. Mai mult, martoră a amenințărilor și a scenelor de violență ar fi fost chiar fetița lor de 10 ani. Astfel, femeia s-a adresat instanței, cerând ordin de protecție. (CITEȘTE ȘI: TEMUTUL ADRIAN ”BELEAUA” CORDUNEANU A LEGAT ”FRĂȚIA” LA ÎNCHISOARE CU UCIGAȘUL PASSARIS)

Fosta soție a lui Eugen Mereuță s-a refugiat la vecini

Ea avea să-i aducă o sumedenie de acuzații lui Mereuță, de la amenințări cu moartea până la mutilarea cu acid sulfuric. Femeia mai spune că a și fost bătută grav într-o zi, alegându-se cu două coaste fracturate și cu ficatul rupt. ”Prin ordinul de protecție provizoriu emis la data de 29.06.2019 de Secția 2 Poliție s-a reținut că la data de 29.06.2019, după ce pârâtul a transmis fiicei sale că o va omorî pe mama ei, reclamanta și fiica ei s-au adăpostit la prietenii de familie, însă pârâtul le-a urmărit și a continuat cu amenințările”, se consemnează în motivarea sentinței.

”Reclamanta a arătat, în esență, că la data de 29.06.2019 fiica sa minoră, în vârstă de 10 ani, vorbea cu tatăl ei la telefon, când acesta i-a spus că vine să o strângă de gât și să o omoare pe mama ei. Fetița s-a speriat și a început să plângă, iar, de frică, reclamanta și copilul s-au refugiat la niște prieteni, unde pârâtul le-a urmărit… (NU RATA: EX-SOȚUL UNEI CUNOSCUTE VEDETE TV A PRIMIT 15 ANI DE ÎNCHISOARE! A FOST GĂSIT VINOVAT PENTRU…)

Reclamanta a menționat că acte de violență fizică și amenințări cu moartea prin mutilări cu acid sulfuric s-au mai întâmplat atât în timpul căsătoriei, cât și după divorț, inclusiv în prezența minorei.

În acest sens reclamanta a exemplificat că în anul 2015 pârâtul a lovit-o cu pumnul provocându-i fracturarea a două coaste și ruptură a ficatului, că și în timpul detenției pârâtului primea telefoane de amenințare și injurii de la acesta, că în luna aprilie 2019 pârâtul a strâns-o de gât și a amenințat-o în parcarea din fața locuinței, iar de multe ori îi spune fetiței că nu are bani și că reclamanta ar trebui să-l întrețină. Reclamanta a mai declarat că nu a formulat plângere penală împotriva pârâtului pe motivul fricii”, se mai arată în motivare.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 avea să-l oblige pe Mereuță să păstreze o distanță de 250 de metri față de fosta lui soție, față de domiciliul acesteia, față de locul ei de muncă, dar și față de fetița lor de 10 ani.

Eugen Mereuță, zis ”Genu”, este acuzat de fosta lui soție că o terorizează

Proxeneţii, condamnaţi la închisoare cu executare

Eugen Mihai Mereuţă şi Claudiu Ciucă au fost condamnaţi, în anul 2013, pentru trafic de persoane, între care și minore. Magistraţii Tribunalului Bacău au decis ca Mihai Mereuţă să execute 10 ani de închisoare, iar Claudiu Ciucă, trei ani. (VEZI AICI: UN DEȚINUT ROMÂN CELEBRU RUPE TĂCEREA DIN ÎNCHISOARE: ”VOR SĂ MĂ OMOARE!”)

Lui Mereuţă i s-a confiscat, atunci, suma de 1.468.000 de lei, bani consideraţi iliciţi deoarece au fost obţinuţi de pe urma afacerii cu fete. În acelaşi dosar a mai fost inculpat şi Dinu Damaschin, cel care s-a autointitulat „protectorul Monicăi Gabor“. Acesta murise între timp, pe 17 februarie 2012, după ce a făcut greva foamei două luni în timpul audierilor la Curtea de Apel. Eugen Mihai Mereuţă a fost pionul principal al rețelei. Avea închiriate mai multe apartamente în centrul Bucureştiului, iar acolo fetele erau duse pentru prostituție.

Tinerele traficate de Eugen Mihai Mereuţă au dezvăluit anchetatorilor cum se derula ”afacerea”. „Procedura era aşa: respectarea unui program, clienţii veneau prin intermediul unor anunţuri în ziare sau pe internet. Era obiceiul ca pe fiecare client fata să îl consemneze într-un caiet, să pună banii într-un sertar anume. Raportul sexual era 120 – 150 lei, în funcţie de preferinţele clientului: relaţii sexuale normale, raport anal, oral, sado-maso. De regulă erau trei fete minimum pe apartament“, a declarat investigatorilor o tânără obligată să se prostitueze, potrivit adevărul.ro.

„Când venea clientul, noi trebuia să ne aliniem ca fotomodelele pe podium, în îmbrăcăminte cât mai sumară, clientul alegea o tânără pe care o prefera şi se ducea într-o cameră a apartamentului“, a dezvăluit o altă fată.

Nu a recunoscut că a ”traficat-o” pe Monica Gabor

Mereuță avea să spună, în timpul anchetei din perioada 2011-2013, că nu are nicio legătură cu Monica Gabor, acuzat fiind că fosta soție a lui Irinel Columbeanu ar fi fost ”traficată” și ea. “Eu nu am văzut-o pe Monica Gabor niciodată în carne şi oase decât la televizor. În faţa mea, niciodată. Niciodată nu am stat de vorbă cu ea. De aceea, eu solicit instanţei să accepte o probă nouă: Monica Gabor. Eu vreau ca Monica să vină la proces şi să spună dacă eu am vorbit vreodată cu ea, sau dacă i-am închiriat vreodată vreun apartament”, a mai spus Mereuţă la acea dată.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York și la Paris!”
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta:
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta: "Nu...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...