Putem vorbi de un miracol! După 4 luni de comă, Mihai Constantinescu a început să… EXCLUSIV

Autor:
Publicat: 21/09/2019 | 06:14

De mai bine de patru luni, Mihai Constantinescu se află în comă, în urma unui stop cardio-respirator. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră despre starea de sănătate a îndrăgitului artist. (CITEȘTE ȘI: BĂNICĂ JR. ȘI LAVINIA PREGĂTESC BOTEZUL ANULUI! I-AM FILMAT LA ”NEGOCIERI” PENTRU MENIU)

Medicii au fost resemnați în privința stării lui Mihai Constantinescu de la bun început. Chiar și așa, familia, prietenii, dar și fanii care îl apreciază și îl stimează pe artist, speră într-o minune. După patru luni de comă, starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu se pare că s-a îmbunătățit considerabil. (NU RATA: TATĂL COPILULUI ANNEI LESKO, PRIMELE ȘI SINGURELE DECLARAȚII DESPRE ”DIVORȚ”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă despre starea de sănătate a îndrăgitului artist Mihai Constantinescu. Conform unor surse apropiate familiei îndrăgitului artist, starea lui Mihai Constantinescu a evoluat spre bine în ultima perioadă. Chiar dacă e încă slăbit, medicii au început să-l hrănească printr-un tub cu supe și legume pasate. Dar nu au renunțat la perfuzii.

”Mihai e încă foarte slăbit. Doctorii au văzut o evoluție și au decis să îi administreze mâncăruri ușoare printr-un tub. I se administrează supe și legume pasate prin respectivul tub, dar cu toate acestea medicii încă îl țin pe perfuzii”, a declarat o sursă apropiată familiei, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România.

Starea lui Mihai Constatinescu pare să se amelioreze

Se simțea rău încă de la începutul lui 2018

Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația, povestea, la un moment dat, o persoană apropiată de Mihai Constantinescu.

”Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12”

”Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta şi sperăm ca Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău. Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, a declarat Adrian Daminescu în cadrul unui interviu oferit la TV. Iar rugăciunile se pare că au fost ascultate…

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)