Florin Salam

Denisa, blonda din cauza careia s-a iscat un scandal intre Florin Salam si impresarul ei, Liviu Dovleac, a mers la IML pentru a-si demonstra fecioria

Ea s-a confruntat in direct la misiunea CancanTV, difuzata de luni pana joi, incepand cu ora 22.00 la Acasa TV cu faiomosul manelist.

"Trăieşte cu verişorul ei. O fi virgină, dar face sex anal şi oral. Are cancer şi a infectat-o şi pe Denisa. Nu mai e domnişoară. Am dat peste ea şi peste Liviu, erau în pielea goală", a declarat luni Ion Petrişor, impresarul manelistilor despre Denisa.

Blonda a venit in studioul Cancan TV alaturi de varul ei, Liviu Dovleac, unde a declarat ca a mers la IML insa ca rezultatele se dau dupa 10 zile asa ca am renuntat la idee.

Denisa
"Eu nu vreau sa ii fac rau lui Florin Salam ci sa trag un semnal de alarma pentru ca suntem terorizati si amenintati. Se incearca sa se mute discutia in alta directie. Eu cu Salam nu ne-am intalnit niciodata singuri. Ma mai suna, imi spunea ca ii e dor de mine. Aveam 17 ani, nu intelegeam lucrurile astea. Eu nu credeam ca daca ne pune un regizor sa ne tinem de mana Florin Salam intelege altceva" a spus Denisa.

Liviu Dovleac
"Eu nu stiu de ce am fost lovit, nu stiu de ce am fost amenintat. Si sotia mea si fata mea sunt amenintate. Singurii oameni pe care i-ak deranjat sunt Ion Petrisor si Florin Salam. Florin mi-a promis acum trei ani ca nu se mai ia nimeni din anturajul lui de mine. Conteaza ca eu am fost agresat foarte tare pe Otopeni? Nu stiu daca cuiva i se pare normal ca eu si verisoara mea sa fim agresati fizic si apoi sa apara Ion Petrisor cu Sile sa ne ameninte ca ne da cu sticlas in fata in conditiile in care acest Petrisor are probleme cu legea. Acest om este un pericol social. Ne gandim serios sa plecam din tara. Ne este firca." a declarat Liviu Dovleac.

Florin Salam a raspuns acuzatiilor lui Dovleac si al Denisei si a sustinut ca nu a avut nicio legatura cu faptul ca Liviu Dovleac a luat bataie.


Salam si Dovleac
"Liviu m-a sunat demult sa-i trag niste melodii cu Denisa. Nu am putut sa duc intelegerea pana la capat. Am facut ceva piese. Eu sunt cel mai scump artist din bransa la cati bani vreau pentru o piesa. Eu am facut niste melodii, daca mai trebuie o piesa doua trei nu dau inapoi. Mie nu mi se pare normal ce a patit Liviu, imi pare rau. Eu in acea zi trebuia sa plec in Italia. Oricum nu puteam sa cant ca de vreo 30 de zile sunt foarte racit. Dar mergeam in Italia ca oamenii sa vada ca nu ii incurc si ca sunt de cuvant. Dupa ce s-a intamplat si am vazut ca baiatul ala ti-a dat un pumn nu mi-a parut bine. Eu nu am mai plecat in Italia de suparare pentru ceea ce am vazut. Am facut un soc de nervi si m-am intors acasa. Eu nu am fost la spectacol pentru ca am fost foarte suparat. Eu nu sunt contra lui Liviu. Eu nu pot sa il invat pe Liviu ce sa faca. Baiatul ala imi e cunostinta. Sunt suparat pe el ca nu mi-a cerut parerea! Eu acum trei ani am vorbit cu oamenii sa nu iti faca nimic. Daca ei nu m-au ascultat si acuma si-au pierdut controlul? Puteau sa faca asta oriunde, la mall sau la shaorma sau oriunde. El nu a tinut cont de mine nici in aeroport. Din ceea ce stiu eu, Liviu nu a vorbit cu Sile. Liviu stie 100% ca eu nu puteam sa-l pun sa faca asa ceva" a spus manelistul.

 

Alex Toderasc
 

Citeste despre:florin salam, liviu dovleac, denisa, scandal, bataie


Share On Facebook