Radu Valcan are preferinte bizare in materie de sex! “As vrea sa fiu la un concert, cu multa lume in jur, sa opresc timpul in loc si sa o fac acolo, de fata cu toata lumea!”

Publicat: 20/12/2011 | 00:00
Radu Valcan traieste o poveste frumoasa de dragoste alaturi de Adela Popescu. Idila lor a pronit cu greu, dar acum, cei doi par ca sunt facuti unul pentru celalalt.

Intr-un interviu acordat celor de la Playboy, Radu a vorbit despre viata sa de cuplu, despre sex, dar si ce planuri de viitor are. In materie de sex, Radu a dezvaluit ca are preferinte bizare si este dispus sa incerce lucruri extreme. “As vrea sa fac sex intr-o masina de curse care sa ruleze la viteza maxima. Sau as vrea sa fiu pe strada, la un concert, unde sa fie foarte multa lume si sa opresc timpul in loc, pentru o partida de sex, ca si cum ai da pauza ae telecomanda. Asa, de fata cu toata lumea…”, a marturisit Radu Valcan.

Drumul catre inima Adelei a fost extrem de dificil. Radu a povesti ca a curtat-o indirect timp de o luna, pana cand a primit un semn din partea Adelei. “A fost greu. A fost o perioada cand nu imi raspundea deloc la mesaje. Eu foloseam ca pretext faptul ca participa la Dansez pentru tine si ii dadeam SMS-uri de incurajare.

Citește și...