Home » Exclusiv » Raport dur împotriva președintelui T.A.T.A., acuzat că și-a abuzat sexual fiica vitregă: ”Inculpatul are probleme serioase! Reabilitarea lui va fi greu de realizat”

Raport dur împotriva președintelui T.A.T.A., acuzat că și-a abuzat sexual fiica vitregă: ”Inculpatul are probleme serioase! Reabilitarea lui va fi greu de realizat”

De: Lucian Căpraru 19/12/2019 | 22:24

Acuzat de abuzuri sexuale asupra minorilor, Bogdan Drăghici, președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.), a fost supus unei expertize de către specialiștii Serviciului de Probaţiune. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a obținut, în exclusivitate, concluziile raportului întocmit de specialiști. Documentele sunt cutremurătoare. Ele arată că șeful T.A.T.A. nici măcar nu conștientizează gravitatea faptelor sale. În plus, nicio sentință nu va reuși să redea copiilor-victime încrederea în familie, sunt de părere experții. (VEZI AICI: MĂRTURII HALUCINANTE DESPRE CUM LE HĂRȚUIA PE COPILE)

Pe lângă fiica vitregă, pe care ar fi violat-o timp de trei ani, președintele T.A.T.A. ar fi abuzat și de alte fetițe. După arestarea preventivă a lui Bogdan Drăghici, bunica uneia dintre victime a relatat, în fața magistraților, episoade uluitoare. Și nu a fost – nici pe departe – singura mărturie înfiorătoare împotriva șefului asociației T.A.T.A.

Bogdan Drăghici ar risca să intre în depresie

Potrivit actelor de la dosar, Serviciul de Probaţiune Bucureşti a fost solicitat pentru efectuarea unui referat de evaluare cu privire la inculpat, care să vizeze analiza comportamentului infracţional, riscul de săvârşire a unor infracţiuni, nivelul de dezvoltare morală şi intelectuală a inculpatului în măsura în care acestea au influenţat comportamentul infracţional, precum şi orice alte date relevante pentru situaţia inculpatului.

Raportul întocmit de Serviciul de Probaţiune, atașat la dosarul cauzei, arată că Drăghici nu ar conștientiza problemele cu care se confruntă.

Bogdan Drăghici a fost acuzat de abuzuri inimaginabile

„Inculpatul are probleme serioase şi care necesită intervenţie de lungă durată. Faptul că acesta nu conştientizează problemele cu care se confruntă face ca intervenţia să fie anevoioasă. Indiferent de vinovăţie, «imaginea» de care se bucură rămâne serios ştirbită şi odată cu «imaginea», stima de sine va fi puternic afectată.

Având în vedere rezonanţa socială şi mediatică a cazului, reabilitarea lui socială şi profesională va fi greu de realizat, iar şansele de a deţine o funcţie importantă sunt aproape nule, ceea ce din nou îl va afecta grav şi posibil va determina o intrare în depresie”, susține documentul citat.

„Nu trebuie omis nici efectul pe termen lung al abuzurilor asupra victimelor”

Specialiștii au luat în calcul și efectul pe termen lung al abuzurilor asupra victimelor.

„Indiferent de pedeapsa care va fi aplicată, în cazul în care instanţa se va pronunţa cu privire la existenţa vinovăţiei inculpatului, va fi greu ca aceasta să reuşească să redea încrederea copiilor-victime în persoanele care alcătuiesc, în primul rând, familia. Nu trebuie omis nici efectul pe termen lung al abuzurilor asupra victimelor, care necesită o intervenţie complexă”, se mai arată în raportul ofiţerilor de probaţiune. (NU RATA: TATĂL UNEI MINORE A RUPT TĂCEREA: ”AM CREZUT CĂ FETIȚA MEA MINTE, DAR…)

Încă o etapă dureroasă

Actele de la dosar arată că fiica vitregă a lui Drăghici a fost nevoită să mai parcurgă o etapă dureroasă, în cadrul procedurilor judiciare.

„În cauză a fost dispusă şi o analiză comportamentală, pentru evaluarea veridicităţii aspectelor declarate de persoana vătămată (….) fiica minoră, pentru a se stabili dacă a fost influenţată de mamă atunci când a declarat despre abuzurile sexuale pe care le-a suferit, precum și pentru a se stabili dacă măsurile şi tratamentele aplicate de inculpat i-au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală, având în vedere că experiențele relatate de minoră sunt unele deosebit de traumatizante”, se mai arată în documentele consultate de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Violată de la 10 ani

Judecătorul de la Tribunalul Bucureşti care a analizat dosarul lui Bogdan Drăghici a fost îngrozit de probele prezentate de procuror. (VEZI ȘI: CUM RĂSPUNDE PREȘEDINTELE T.A.T.A. ACUZAȚIILOR DE VIOL)

Potrivit actelor de la dosar, fiica vitregă a inculpatului ar fi fost violată de la vârsta de 10 ani până la vârsta de 13 ani, în mod repetat, de către acesta. Violurile s-ar fi succedat atât de des încât copila nici nu mai putea declara în faţa camerei de filmat, la audieri, amănunte precise sau indicatori de loc, timp şi decor.

Abuzul, confundat cu normalitatea

Pentru micuţă, la fel ca şi pentru Drăghici, abuzul devenise ceva normal, încât nu a mai distins momentele în care el s-a petrecut.

„Activitatea infracţională descrisă de minoră s-a desfăşurat pe o perioadă atât de lungă şi cu o asemenea frecvenţă şi intensitate, încât victima nu poate indica detaliat şi plasa în timp în mod exact fiecare eveniment, iar o relatare de o asemenea precizie nici nu i se poate pretinde în condiţiile date”, se arată în documentele consultate de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

„Minora este traumatizată, ruşinată, plânge, oftează”

În altă ordine de idei, se mai arată în document, „este greu de descris în cuvinte starea minorei din timpul audierii, însă aceasta poate fi observată prin vizionarea înregistrării (…) Minora este traumatizată, ruşinată, plânge, oftează, nu îşi găseşte cuvintele, pierde şirul ideilor atunci când este nevoită să rememoreze cele mai traumatizante evenimente şi este cuprinsă de un profund sentiment de vină, crezând că este responsabilă pentru cele petrecute”.

Magistratul care l-a trimis după gratii pe Bogdan Drăghici a fost de-a dreptul indignat de atitudinea bărbatului, despre care a arătat  că şi-ar fi făcut o rutină din a-şi viola şi abuza sexual copila.

„Judecătorul are în vedere, în aprecierea pericolului social, modul în care a acţionat inculpatul, respectiv exercitarea de acte de agresiune sexuală şi acte de viol, care deveniseră o rutină…”, se mai arată în documentele citate. (CITEȘTE AICI: CE A MĂRTURISIT ÎN INSTANȚĂ EX-SOȚIA PREȘEDINTELUI T.A.T.A.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
A recunoscut! La cativa ani după ce a fost înșelată, Nicoleta Luciu a decis să zică pe șleau ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia ei
A recunoscut! La cativa ani după ce a fost înșelată, Nicoleta Luciu a decis să...
E prăpăd la Casele de Pensii! Românii dau în judecată statul. A început recalcularea pensiilor
E prăpăd la Casele de Pensii! Românii dau în judecată statul. A început recalcularea pensiilor
Fanii lui Ștefan Bănică Jr, uimiți de cum arată Alexandru, fiul lui. Nu le-a venit să creadă ce a postat Lavinia Pîrva
Fanii lui Ștefan Bănică Jr, uimiți de cum arată Alexandru, fiul lui. Nu le-a venit...
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de baie
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de...
BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu 19 ANI MAI MARE: ”Amândoi eram singuri”
BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu...
Fiica Andreei Esca, făcută de râs de propriul iubit.a făcut o declarație incredibilă.
Fiica Andreei Esca, făcută de râs de propriul iubit.a făcut o declarație incredibilă.
Tânăr de 20 de ani DECAPITAT de familie pentru că era homosexual. Povestea tragică care a impresionat o lume întreagă
Tânăr de 20 de ani DECAPITAT de familie pentru că era homosexual. Povestea tragică care...
Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în casă! Chiar la o așa sumă nu se aștepta nimeni
Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în...
S-a modificat schimbarea. Liviu Dragnea e în culmea fericirii. Va ieși din închisoare
S-a modificat schimbarea. Liviu Dragnea e în culmea fericirii. Va ieși din închisoare
Lovitură devastatoare pentru Clotilde Armand! Tudorache a câștigat alegerile. Polițiștii au terminat numărarea voturilor
Lovitură devastatoare pentru Clotilde Armand! Tudorache a câștigat alegerile. Polițiștii au terminat numărarea voturilor
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Ce tatuaj ascunde Antonia pe posterior. Imaginea incendiară care a pus toți bărbații pe jar
Ce tatuaj ascunde Antonia pe posterior. Imaginea incendiară care a pus toți bărbații pe jar
Grecia a pus o recompensă de 300.000 de euro pe capetele criminalilor care au ucis-o pe studenta britanică Caroline Crouch, în fața copilului ei
Grecia a pus o recompensă de 300.000 de euro pe capetele criminalilor care au ucis-o...
Vine LUNA NEAGRĂ! Astrologul Cristina Demetrescu AVERTIZEAZĂ
Vine LUNA NEAGRĂ! Astrologul Cristina Demetrescu AVERTIZEAZĂ
Adriana Bahmuțeanu vrea să se întoarcă la fostul soț? Ce mesaj incredibil i-a dat lui Silviu Prigoană
Adriana Bahmuțeanu vrea să se întoarcă la fostul soț? Ce mesaj incredibil i-a dat lui...
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
În lumea arabă, femeile fac altceva în dormitor. Dezvăluirea unui ginecolog
În lumea arabă, femeile fac altceva în dormitor. Dezvăluirea unui ginecolog
Specialiștii aruncă în aer tot ce știam despre COVID. Ce se întâmplă în sângele nostru
Specialiștii aruncă în aer tot ce știam despre COVID. Ce se întâmplă în sângele nostru
Bombă în televiziunea din România: A fost dată AFARĂ
Bombă în televiziunea din România: A fost dată AFARĂ
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E...
Ce i-a făcut Simona Halep lui Toni Iuruc la Madrid. S-a aflat abia acum
Ce i-a făcut Simona Halep lui Toni Iuruc la Madrid. S-a aflat abia acum
Sentinţă maximă pentru două femei transgender arestate în Camerun. Shakiro şi Patricia sunt acuzate de „tentativă de homosexualitate”
Sentinţă maximă pentru două femei transgender arestate în Camerun. Shakiro şi Patricia sunt acuzate de...
Lovitură grea pentru Pepe! Ce acuzații a primit artistul
Lovitură grea pentru Pepe! Ce acuzații a primit artistul
Ce-au găsit într-un cavou din Vâlcea după 21 de ani? Fata murise de SIDA, dar la dezgropare au avut un șoc...
Ce-au găsit într-un cavou din Vâlcea după 21 de ani? Fata murise de SIDA, dar...
S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere. „Au făcut-o” chiar şi în România
S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere....
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul complet
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul complet
Șoc în lumea fotbalului! Cadavrul unui fost fotbalist a fost găsit de polițisti după 4 zile de căutari! A murit la doar 35 de ani
Șoc în lumea fotbalului! Cadavrul unui fost fotbalist a fost găsit de polițisti după 4...
Dezvăluiri șocante făcute de o prezentatoare: „Au fost patru fotbaliști de la aceeași echipă, în același timp
Dezvăluiri șocante făcute de o prezentatoare: „Au fost patru fotbaliști de la aceeași echipă, în...
Catinca Roman, dezvăluiri incredibile despre relația cu sora ei, Oana: ”De multe ori ieșeau scântei...” Care este motivul tensiunilor dintre ele
Catinca Roman, dezvăluiri incredibile despre relația cu sora ei, Oana: ”De multe ori ieșeau scântei...”...
BREAKING. Schimbare majoră pentru toţi românii. Ce se va întâmpla cu toate casele din România
BREAKING. Schimbare majoră pentru toţi românii. Ce se va întâmpla cu toate casele din România
Întrebarea care face RAVAGII la interviurile de angajare din România. 90% dintre candidaţi pleacă acasă
Întrebarea care face RAVAGII la interviurile de angajare din România. 90% dintre candidaţi pleacă acasă
Raluca Bădulescu, despre cea mai prost îmbrăcată vedetă de la noi: ”O să iasă iar discuții, au mai ieșit de o mie de ori discuții cu ea...” VIDEO
Raluca Bădulescu, despre cea mai prost îmbrăcată vedetă de la noi: ”O să iasă iar...
Anunț BOMBĂ! Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie care le va schimba viața
Anunț BOMBĂ! Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie care le va schimba...
Sfâșiați de URS! Ultimele lor clipe de viață, înregistrate pe cameră
Sfâșiați de URS! Ultimele lor clipe de viață, înregistrate pe cameră
Cine este, de fapt, polițista superbă care a primit mii de like-uri pe Facebook?
Cine este, de fapt, polițista superbă care a primit mii de like-uri pe Facebook?