cristi borcea

Decizie finală. Sâmbătă, omul de afaceri Cristi Borcea a pus-o în temă pe soţia sa, Alina, că îşi doreşte divorţul. Îi va da la schimb un apartament în Miami, 500 de mii de euro, dar şi o rentă lunară. Rămâne de văzut dacă Alina va fi de acord.

 

Cristi Borcea, deşi închis, face şi desface în continuare, mai ceva ca o vrăjitoare. A reuşit din închisoare să lase două femei gravide: una, fericită de altfel, o ştim cu toţii, Valentina (Pelinel) şi cealaltă, soţia, mai plânsă, ce-i drept, în ultima vreme.

Tot de acolo, marea lui preocupare, zilele acestea este să îi fluture soţiei sute de mii de euro ca să fie liber- de ea. Sclavul dragostei plăteşte acum eliberarea de soţie, iar preţul nu e deloc mic.

Cât costă libertatea

Sâmbătă, Cristi Borcea a dat un telefon la nevastă, iar pe fir s-a auzit că nu o mai doreşte, dar că pentru asta e dispus să plătească, iar oferta lui e consistentă.
Fostul acţionar al lui Dinamo i-a propus Alinei să-i lase un apartament drăguţ, în Miami, cu mobilier alb curat, başca 300 mii de euro, poate vrea actuala (viitoare fostă) soţie să schimbe mobila, şi 5000 de euro pe lună. La drept vorbind, o rentă bunicică care să-i folosească doamnei Borcea, eventual, pentru cosmetică şi alte necesităţi feminine, pentru că ştie şi el ca e fată tânără, dar ca tot omul, îmbătrâneşte.

Alina vrea conditii clare pentru divort
Alina vrea conditii clare pentru divort


Mai timidă, Alina i-a zis scurt: vreau apartamentul, 300 de mii de euro accept dacă mai pui 700, şi lunar, că a îmbătrânit-o şi a plâns mult în ultima vreme, are nevoie de 15 mii pentru necesităţi, necesităţi lunare.

Nemaivoind ca Alina să fie nevasta lui, deci nemaiavând interes să conserve frumuseţea femeii, Borcea n-a plusat lunar- tot 5000 îi dă- dar a mai pus 200 de mii ca să se facă 500 de mii- şi să fie şi ea mulţumită. Cât despre apartament, tot voia să-l vândă, aşa că să-l ţina ea.
Acestea fiind zise, Borcea o invită pe Alina la proces, dacă ceva de pe listă nu-i convine. Dacă îi convine, notarul aşteaptă, şi Valentina la fel.

Vladimir Bucur

Citeste despre:cristi borcea, alina vidican, valentina pelinel


Share On Facebook