Cream e in razboi cu tatal copilului sau

Mereu zâmbitoare, Claudia Pavel disimulează la perfecţie stresul apăsător pe care-l trăieşte de doi ani. Se pare că fostul logodnic şi-a propus să-i facă viaţa amară, la mijloc fiind, de fapt, o răzbunare şi… atât!

De când a decis să ia calea Statelor Unite, gândindu-se că “visul american” se va dovedi a fi o mină de aur pentru ea, viaţa Claudiei Pavel a început să se zdruncine puternic. Cum socoteala de acasă nu ţine şi în State, solista a revenit în ţară, la sfârşitul anului 2013, împreună cu fiul ei, Noah, acum în vârstă de trei ani, asumându-şi rolul de mamă singură.

De atunci, misterul s-a aplanat asupra vieţii ei sentimentale, iar lucrurile au început să se clarifice abia vara trecută. Atunci, Cream l-a dat în judecată pe fostul săi iubit pentru stabilirea custodiei copilului.

Doar ea a depus actele necesare procesului

Claudia Pavel a depus actele pentru a obţine custodia băieţelului său Noah
Claudia Pavel a depus actele pentru a obţine custodia băieţelului său Noah
Când toată lumea aştepta ca artista să-şi aducă iubitul în România, măcar într-o scurtă vizită, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. Astfel, prin dosarul depus la judecătorie, în luna iunie, în care cere custodia lui Noah, Claudia Pavel a facut lumină şi în ceea ce priveşte relaţia ei cu americanul: totul s-a dus pe Apa Sâmbetei, iar cei doi se războiesc aprig în instanţă.

Totusi, se pare că acest demers al Claudiei este mai mult o formalitate, pentru a-şi clarifica şi a-şi pune la adăpost viitorul. Pe al ei si pe al copilului: “Ea a depus toate dovezile şi actele necesare, la dosar. Numai ea, el nu. Din partea lui, e mai mult un război mediatic, familia lui a atacat-o mult prin intermediul declaraţiilor în presa. Ea este încrezătoare că nu va mai dura mult procesul şi că instanţa va hotarî ca ea să deţină custodia băiatului. Se prea poate ca el să facă totul din răzbunare”, ne-a declarat o sursă din anturajul vedetei.

Acuzată că a furat inelul de logodnă

Claudia şi Jeremy urmau să se căsătorească, însă relaţia lor s-a terminat brusc, din motive ţinute secret, pana în momentul de faţă. La scurt timp după ce a revenit pe meleagurile natale, solista a fost acuzată de familia fostului iubit că ar fi furat inelul de logodnă, o bijuterie cu diamant de doua carate, vechi de 40 de ani, ce a aparţinut mamei sportivului. Asta, în contextul în care ar fi fost somată să îl înapoieze familiei, în cazul în care povestea lor se termina înaintea căsătoriei.

Alice Năstase

Citeste despre:cream, claudia pavel, custodie


Share On Facebook