Râzi cu lacrimi! Cum l-a umilit fiica lui Puya pe Dorian Popa: „Este un…”

Publicat: 25/02/2020 | 10:07
Râzi cu lacrimi! Cum l-a umilit fiica lui Puya pe Dorian Popa: „Este un…”

Discuțiile despre vedete sunt savuroase, iar atunci când în scenariu intervin copii atunci totul este cu mult mai incitant. Nu te poți supăra niciodată pe ei, replicile lor fiind de-a dreptul neașteptate. Plus că amuzamentul este menținut la cote maxime, iar orice întrebare poate atrage un răspuns delicios.

Fiica lui Puya l-a taxat, în timpul unei ”discuții în mașină” chiar pe Dorian Popa, însă suntem siguri că acesta nu a fost și nu va fi, cumva deranjat. Ba chiar din contră. Totul a început de o întrebare ”nevinovată” a lui Puya.

”Ia să-mi spuneți și mie de ce vă place de Dorian Popa?”, a întrebat artistul. ”Dar nu-mi place”, spuna una dintre fetițele așezate pe bancheta din spate a autoturismului. ”Nu, nu-mi place”. ”Nu trebuie să mă mințiți, nu trebuie să ne mințim între noi, asta e regula numărul 1”, insistă Puya. ”Dar nu te mint”, răspunde Iuliana. ”Nu-mi place de Dorian”. ”Spune-mi o melodie de-a lui”, o provoacă Puya pe cea mică, iar în mașină se face liniște. ”Bravo, m-am liniștit”, zâmbește Puya. ”Eu nici nu știu ce cântă Dorian”, mai spune cea mică, dând de înțeles că Dorian este un artist pe care nici nu îl ascultă.

Casa visurilor sale: ”Sunt investiții colosale la o casă!”

Pentru a realiza casa visurilor sale, Dorian Popa a fost nevoit să introducă adânc mâna în buzunar. Dar obrazul subțire cu cheltuială se ține, iar Dorian este o vedetă care se respectă. Artistul a vorbit în cadrul emisiunii „Dimineaţa Blană” de la Pro FM despre costurile aproximative ale întregii construcții.

„Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum. Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor şi 600 de metri pătraţi are terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a declarat Dorian la Pro FM

Citește și...