Răzvan Lucescu, campion în Arabia Saudită: „Oriunde am fost am câștigat ceva!”

Publicat: 30/08/2020 | 11:36
Răzvan Lucescu, campion în Arabia Saudită: „Oriunde am fost am câștigat ceva!”

Tehnicianul Răzvan Lucescu, a câştigat titlul în Arabia Saudită cu Al Hilal. După această performanţă, Lucescu jr. a declarat că simte o satisfacței aparte după această performanță pe care a reușit-o cu Al Hilal.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

„Oriunde am fost am câştigat ceva. Este al optulea trofeu, nu al şaptelea. Presa de la noi nu a contabilizat Cupa Ligii Qatarului şi îmi pare rău, pentru că a fost prima experienţă în străinatate, iar acel trofeu a fost primul din istoria respectivului club. Simt o bucurie enormă. A fost un an greu, dar fericit. Căpitanul echipei, un lider absolut, chiar dacă nu joacă titular prea mult, îmi spunea că nicio echipă din Arabia Saudită nu a reuşit «dubla» Champions League şi titlu în acelaşi sezon. Sunt fericit pentru că am fost eu cel care a reuşit această performanţă. Nu a fost uşor. În fiecare oră din acest sezon mă gândeam doar cum să câştig şi titlul, după Champions League şi Mondialul unde am pătruns în semifinale. Aveam nevoie să mă hrănesc cu confirmarea. În sfârşit, astăzi va fi prima noapte când pot dormi liniştit”, a declarat Răzvan Lucescu pentru Radio Sport 1.

Perfomanța lui Lucescu jr. vine la puțin timp după ce tatăl său, Mircea Lucescu și-a trecut în cont primul trofeu cu Dinamo Kiev, Supercupa Ucrainei, pe care a câștigat-o în dauna fostei sale formații, Șahtior Donețk.