mihai morar

Claudia Cream s-a intors zielele trecute in tara si a inceput sa apara pe la mai multe emisiuni TV. Cantareata a fost invitat si de producatorii emisiunii lui Mihai Morar, insa cand a ajuns acolo a avut parte de o surpriza neplacuta.

Mihai Morar a fost extrem de nervos in momentul in care a vazut-o pe Claudia, sustine ea, iar inainte de a intra in direct, i-a adresat niste cuvinte jignitoare. "CU FITELE ASTEA SA TE INTORCI IN AMERICA,UNDE P__A MEA TE CREZI AICI?", ar fi fost vorbele lui Mihai Morar.

Claudia a povestit toata nebunia prin care a trecut si l-a criticat pe Mihai Morar si pentru modul in care a reactionat si dupa emisiune.

mihai morar

“Cand am intrat in platou, Mihai Morar mi-a adresat doua propozitii si bineinteles ca abia am avut timp sa ii raspund, mi-a spus ca am un copil mulatru si ca m-am mutat definitiv in Romania, asa a presupus el... nu stia de ce am venit la emisiune, nu l-a interesat de ce am fost invitata de catre propria-i echipa... Reactia normala, decenta, profesionista, de bun simt, ar fi fost niste scuze si promisiunea ca vom avea alta data timp de vorbit despre ceea ce am fost initial invitata sa vorbesc.”, a povestit Claudia.

Vorbele aruncate de Mihai Morar i-au adus un val de critici pe pagina de Facebook, acolo unde fanii ii reproseaza ca a cam sarit calul. “Ai comis-o si cu nevasta lui Connect-R, acum cu copilul Claudiei? Chiar nu mai ai bun simt?E copil, ce vina are?Fetele tale au vreo vina? rusine ai inceput sa deraiezi”, i-a scris o femeie care in trecut il aprecia.

mihai morar


CITESTE SI

Scandal fara precedent in televiziune! Mihai Morar, acuzat de rasism de catre Claudia Cream! “Unde p**a mea te crezi aici?”

Reactia a fost evaziva, incercand sa deturneze discutia apeland la sentimentele oamenilor care au fost sensibilizati de cazul batranei amendata de Politia Locala, motivand ca a prelungit emisiunea pentru Claudia Cream.

mihai morar

“M.M., suferi de necunoastere cronica. Nu ai vazut emisiunea, habar nu ai ce s-a intamplat, iti place sa arunci cu noroi. Esti genul celui care prinde o vorba din zbor si apoi se lauda ca ia atitudine. Daca iti spun ca respectiva a stat in emisiune pentru ca am prelungit cu voia mea momentul din emisiune in care o aveam invitata pe mamaita de 84 de ani amendata de Politia Locala pentru ca vinde patrunjel in piata, ai spune aceleasi vorbe?! Si crede-ma, pentru mine e mult mai importanta o bunicuta ce face 60 km pe zi ca sa isi cumpere o paine, o amarata care nu are lemne si haine pentru iarna, batjocorita de stat, rude si copii, decat o dizeuza stramutata peste Ocean, care n-a cunoscut niciodata gloria nici in tara ei natala, dar o viziteaza din cand in cand cu ifose de mari vedeta hollywoodiana. O inchipuita care mai si minte si striga "rasistul!!!", uitand cu nesimtire sa spuna ca in emisiune rasistul i-a spus de vreo trei ori: "Arati superb! Cat de bine iti prinde maternitatea!" Dar cred ca am dat prea multe explicatii deja pentru un nimeni si un nimic, de fapt.”, a scris Mihai Morar.

A comparat-o pe Misha cu Viorica de la Clejani

mihai morar


In urma cu cateva luni, Mihai Morar a reusit sa isi atraga o multime de antipatii, dupa o comparatie neinspirata. La un eveniment muzical pe care il prezenta impreuna cu Daniel Buzdugan, Morar a incercat o gluma care s-a transformat in cu totul alt ceva. L-a comparat pe Connect-R cu Aurelian Temisan, iar apoi s-a intors spre Misha, sotia lui Connect-R, si a scos bomba: "Vreau sa ti-o prezint pe Viorica de la Clejani!"

D.C.

Citeste despre:mihai morar, scandal, claudia cream, sotie connnect-r


Share On Facebook