Reduceri la Altex pentru călătorii organizate!

Publicat: 06/11/2018 | 12:51

Dacă ești amator de călătorii sau îți plănuiești următoarea vacanță încă de pe acum, atunci articolul acesta este pentru tine. Când pleci în vacanță primul obiect pe care-l iei cu tine este troler-ul. Este disponibil în culori variate, dimensiuni și adaptat pentru fiecare membru al familiei iar luna aceasta ai parte și de cel mai mare eveniment de shopping al anului: Black Friday! Însă hai să vedem ce trolere sunt disponibile pe altex.ro și care ți s-ar potrivi!

Trolere pentru toți

Ce-ar fi vacanța fără un troler? Știm cu toți cât de important este un troler când te hotărăști să pleci câteva zile. Însă care variantă este mai potrivită pentru tine?

O primă variantă sunt trolerele de cabină. Trolerul de cabină este folosit deseori ca bagaj de mână, fiind de dimensiuni reduse, este ușor și încăpător. Este potrivit pentru călătoriile în care vrei să-ți iei un bagaj compact fiind și foarte ușor de transportat. Ai la dispoziție pe altex.ro o paletă variată de culori și compartimentări numeroase, din care să-ți alegi partenerul pentru următoarea călătorie. Ceea ce e important este că poți găsi un troler cu un preț accesibil care să corespundă gusturilor tale și nevoilor tale.

Dacă dorești un troler ieftin te poți îndrepta spre gama de trolere Lamonza Vision și Horizo, pe diferite culori și dimensiuni care se vor plia foarte ușor în compartimentul avionului. Tot de la brand-ul Lamonza, din aceeași categorie, poți alege trolerul Lamonza Regal 55 x 38 x 20 cm, Troler Lamonza Uni 55 cm, Turqoise și Troler Lamonza Colage Red 55 x 36 x 22 cm.

Când îți cumperi  un troler trebuie să ai în vedere și o serie de caracteristici precum:

Dimensiunea. În funcție de destinația călătoriei tale îţi vei alege un troler. Dacă plănuiești un city break, trolerul de cabină este varianta ideală, în timp ce pentru o călătorie de business unul de dimensiuni medii îți va fi de ajutor, iar dacă vorbim de voiaje mai lungi un troler extra larg va fi cel mai bun prieten. Trebuie să ai în vedere că bagajele mari trebuie puse la cală ceea ce presupune extra costuri. În funcție de dimensiune vei găsi la Altex trolere medii, mari și extra largi. Dacă vei vrea un troler pentru copil atunci trebuie să ai în vedere alte dimensiuni și design.

Pentru că știm cât de importantă este perioada destinată relaxării, mai jos ți-am pregătit câteva idei de trolere cu prețuri accesibile pe care să le iei cu tine peste tot. Din categoria trolere medii îţi recomandăm:

  • Troler Lamonza Regal 66 cm, albastru are 4 roți, două mânere rezistente și 2 compartimente și se deplasează cu ușurință.
  • Troler Lamonza Steelcase 65 cm, negru este confecționat din ABS, 4 roți care permit o manevrarea ușoară a trolerului și sistem de închidere cu cifru TSA.
  • Troler Lamonza Civic 65 cm, negru este un troler ABS, cu 4 roți duble care se rotesc 360 grade, au un mâner telescopic și 3 trepte de reglare.

Pentru o vacanță mai lungă, în care vrei să te deconectezi de tot ai în vedere trolerele mari și extra largi de mai jos:

  • Troler Lamonza Pc Glamour 79 cm, Negru este un troler extra larg pe 4 roți, prevăzut cu 2 compartimente și 2 mânere, realizat din aluminiu.
  • Troler Lamonza Regal, 76 cm, Albastru este un troler mare cu 4 roti silențioase, două mânere rezistente și două compartimente (unul are curele elastice pentru fixarea bagajului iar cel de-al doilea este închis cu un fermoar).
  • Troler Lamonza Steelcase 75 cm, Argintiu din ABS, 75 cm, cu 4 roți care permit o manevrare ușoară și sistem de închidere cu cifru TSA.

 

  1. Încuietoarea. Există 2 tipuri de încuietori de siguranță pentru troler: cifru și lacăt. Aceasta este foarte importantă pentru a fi sigur că de-a lungul călătoriei tale nu-ți vei pierde bunurile.

 

  1. Roțile. Pentru o deplasare cât mai ușoară roțile sunt foarte importante. Cele mai multe modele vin cu două roți fixe și două picioare de sprijin, însă cea mai bună variantă este trolerul cu 4 roti multidirecționale care se pot roti până la 360 de grade. Acest tip de troler poate fi împins cu ajutorul mânerului deoarece  opune foarte puțină rezistență la rulare.

 

      4. Compartimentul interior. Este de preferat ca acesta să fie căptușit și să aibă chingi în formă de x care să țină hainele compacte. Pentru mai mult spațiu unele sunt dotate cu buzunar interior de plasă.

 

  1. Greutatea. Un troler are în medie 2-3 kg, iar un troler de calitate va fi întotdeauna mai greu.

Black Friday la Altex

Anul acesta Altex îți propune un altfel de Blec Fraidei, cu o lună plină de reduceri și oferte noi de la o săptămână la alta. Dacă vrei să rămâi la curent cu ultimele oferte, fii sigur că ai cont activ pe altex.ro și rămâi abonat la newsletter ca să fii la curent cu noutățile. La Altex ai posibilitatea de a merge și în magazine pentru a te convinge de prețurile noastre wow, ca să vezi produsele, să le testezi și șă faci comparație între produse. Așa că dacă ești pasionat de călătorii sau pur și simplu vrei să te organizezi din timp, stai cu cu ochii pe altex.ro și prinde cele mai bune oferte la trolere și articole de voiaj.

Citește și...