Relocarile profesioniste, o solutie ieftina si fara griji

Publicat: 30/06/2015 | 15:41

Fiecare isi doreste, cel mai probabil, sa se mute la casa lui. Dar daca ai gasit un apartament sau o casa perfecta pentru moment (cumparata sau inchiriata), nu inseamna ca pe viitor nu te vei muta de acolo.

In ziua de astazi, destul de multe familii decid sa isi schimbe domiciliul, chiar daca stiu ca o relocare nu este niciodata un lucru placut. Dar daca te muti intr-o casa noua, mai mare si mai buna, atunci probabil ca va conta mai putin acest lucru. In plus, in ziua de astazi exista si firme specializate de relocari care iti ofera toate serviciile de mutare de care ai nevoie, la preturi dintre cele mai bune.

mobila

Asadar, iata si cinci motive pentru care ar fi bine sa apelezi la o firma de relocare atunci cand decizi sa te muti.

Vei fi ajutat de profesionisti care au mai facut asta de sute de ori

Sa transporti mobila nu este usor, nici chiar in oras. Este nevoie ca marfurile sa fie securizate si ele trebuie sa ajunga la destinatie asa cum au plecat, adica intregi. Si, totusi, nu ne referim doar la articole de mobilier, care sunt mai rezistente, ci si la electrocasnice sau vesela. Serviciile profesioniste de relocare stiu toate acestea si vor veni echipate cu tot ceea ce este nevoie, vor conduce cu grija si daca ceva se intampla din vina lor, ai pe cine sa tragi la raspundere.

Incarcarea si descarcarea sunt asigurate

Firmele de relocare iti vor asigura transportul marfurilor, dar te vor ajuta sa si incarci si sa descarci lucrurile. Unele taxeaza pentru asta, altele nu, dar oricum vei avea cel putin doi oameni care te vor ajuta. Si cum nu toata lumea se muta de la o casa la alta, ci uneori mai trebuie sa urci sau sa cobori si cateva etaje, vei avea nevoie de tot ajutorul din lume. Si, nu in ultimul rand, economisesti mai mult timp care poate sa fie utilizat altfel.

Este mai ieftin decat te-ai astepta

Chiar si daca decizi sa faci relocarea de unul singur, tot vei cheltui bani cu combustibilul si poate si cu cei care te vor ajuta. Insa nici firmele de relocari nu sunt foarte scumpe. Spre exemplu, serviciile de transport mobila se taxeaza cu 100 de lei pe relocare, o suma care nu este mare deloc in comparatie cu ceea ce ti se ofera, adica profesionalism, siguranta si incredere. Nu toata lumea se muta insa in Bucuresti, dar despre asta vom vorbi in cele ce urmeaza.

Transport national si international

Asa cum spuneam, exista cele mai mari sanse sa fii nevoit sa transporti mobila si in afara capitalei sau chiar in afara tarii, caz in care devine chiar si mai dificil sa reusesti asta de unul singur. Asa ca poti gasi o firma de relocari si efortul tau nu va mai fi mare chiar deloc. Tarifele cresc, ceea ce este normal, dar cresterile nu sunt chiar atat de mari si ele se calculeaza in raport cu distanta. Oricum, pentru relocari la nivel national se poate cere in jur de 1 leu pe kilometru, suma crescand la 1.5 lei pe km in cazul transportului international.

Vei fi mai linisitit si vei lasa totul pe seama firmei

Poate nu chiar totul, dar poti sa le spui acestora la ce ora sa vina si unde trebuie sa ajunga si nu vei mai fi nevoit sa iti bati capul si cu asa ceva. Vei semna si un contract si, daca apar pagubele, vei fi asigurat si iti vei primi banii inapoi. Acestea sunt marile avantaje de a lucra cu o firma profesionista care iti poate pune la dispozitie mai multe servicii si este alegerea ta daca vrei sa profiti de ele.

Pentru cei care locuiesc in capitala, o firma foarte buna este RelocariBucuresti.ro, acestia practicand unele dintre cele mai scazute tarife de pe piata pentru transport de mobila. Transportul se desfasoara rapid si in cele mai bune conditii, firma utilizand materiale de protectie si avand grija de produsele tale. Asadar, acum nu mai trebuie sa iti faci griji in legatura cu mutatul, pentru ca ai la dispozitie toate solutiile de care ai nevoie. Este mai simplu si mai rapid sa apelezi la o firma, iar beneficiile, asa cum am vazut, sunt numeroase.

Citește și...