principala

La patru ani de la moartea marelui poet national, fiica lui cea mica a ajuns de nerecunoscut. Moartea tatalui ei a transfigurat-o, iar durerea a facut-o sa se usuce pe picioare!

“E greu să fii orfan. E greu sa stii ca tata nu mai vine acasa", isi incheia Ana Maria un editorial, imediat dupa moartea parintelui ei. Pentru fiica cea mica a lui Adrian Paunescu, tatal a fost un reper esential in viata, care s-a pierdut, in 2010. De-atunci nimic nu a mai fost la fel pentru mezina, desi fratele vitreg, Andrei, si mama ei, au incercat sa o scoata din starea din care nu pare sa mai iasa.

Ana a avut nevoie de sustinere la catafalcul tatalui ei
Ana a avut nevoie de sustinere la catafalcul tatalui ei

Fiica marelui scriitor a fost surprinsa recent, la un eveniment venit sa marcheze memoria tatalui ei, deprimata, cu fruntea numai in pamant, un moment care a facut-o sa retraiasca momente grele.

Ana Maria Paunescu

Ana Maria a crescut suficient de mult cat sa inteleaga suferinta acestei pierderi. Cu greu s-a lasat scoasa din casa, din locul in care acum isi asterne gandurile pe foi, intocmai ca tatal ei.
Adrian paunescu si-a iubit fiica foarte mult

A slabit foarte mult

“Regretabila povara” este poemul in care Adrian Paunescu a asternut o oda care ei ii inclesteaza toate simturile, gandindu-se la tatal ei.

“Cine are parinti, pe pamant nu in gand
Mai aude si-n somn ochii lumii plangand
Ca am fost, ca n-am fost, ori ca suntem cuminti,
Astazi imbatranind ne e dor de parinti
(…)Chiar acuma, cand scriu, ca si cand as urla,
Eu ii stiu si ii simt, patimind undeva (…)

Ana Maria Paunescu

Aparitia fetei este acum de-a dreptul socanta, si nu doar din cauza atitudinii, ci si a infatisarii.
Ana Maria Paunescu

Ana Maria a ajuns de nerecunoscut dupa ce a slabit incredibil de mult. Toti o stiau ca mosteneste structura robusta a tatalui, insa silueta ei a ajuns aproape silfida. Fara vlaga, atunci cand iese in public - foarte rar, ce-i drept - ea se sprijina de pereti pentru ca nu mai are deloc vlaga.
Ana Maria Paunescu

Ana Maria Paunescu si-a iubit tatal mai mult decat orice pe lume, iar la inmormantarea lui nu a putut sa se dezlipeasca nicio secunda de langa catafalc.

“N-am avut niciodata puterea sa ma gândesc că-l voi pierde pe tata, ca mi se va rataci reperul esential, ca se va risipi in efemer cea mai importanta certitudine pe care am primit-o de la viata", a explicat Ana Maria intr-o scrisoare deschisa.

Citeste si Fiica lui Adrian Paunescu, despre suferintele indurate cand era mica: “Traumele unui copil numit bastard nu pot fi compensate”

Noi dezvaluiri despre sora secreta a poetului Adrian Paunescu! Nu o sa-ti vina sa crezi cine are grija acum de aceasta!

(M.A.)
 

Citeste despre:familia adrian paunescu, fiica adrian paunescu, ana maria paunescu poze, poze paunescu


Share On Facebook