valentin fieraru

Parintii unuia dintre tinerii care si-au pierdut viata vineri noapte, in tragedia din clubul Colectiv, au trait una dintre cele mai mari umilinte posibile in momentul in care au ajuns la Bucuresti pentru a ridica trupul neinsufletit al fiului lor.

In varsta de 26 de ani, Valentin Fieraru este nascut in localitatea Bilcesti–Selari din judetul Arges, insa locuia in Bucuresti si lucra ca barman chiar in clubul Colectiv.

valentin fieraru

Vineri noapte, ghinionul a facut ca tanarul sa se afle la locul de munca si, din nefericire, a murit in momentul in care incendiul a pornit.

valentin fieraru

Duminica seara, parintii lui au sosit in Bucuresti pentru a-i ridica trupul neinsufletit. Oamenii au mers la INML, unde au avut parte de o umilinta in adevaratul sens al cuvantului. Initial, li s-a spus ca sicriele vor fi gratuite si ca Guvernul va suporta toate cheltuielile de inmormantare.

Spaga la INML!

Fals! Parintii lui Valentin s-au vazut nevoiti sa scoata din buzunar 1.700 de lei, bani pe care nu ii aveau si pe care i-au imprumutat de la o cunostinta, potrivit Argesenii.ro.

valentin fieraru

Asta nu e tot! Cei doi s-au vazut nevoiti sa ofere si o "atentie" angajatilor de la INML care au spalat trupul fiului lor.

Claudiu Stan

Citeste despre:tragedie colectiv, colectiv, barman colectiv, valentin fieraru, inmormantare valentin fieraru


Share On Facebook