Ritual mafiot în miez de noapte la cârciuma lui Gabi Grasu. Temutul Bibiloi i-a pupat mâinile lui Bebino și i-a recunoscut șefia!

Publicat: 23/07/2019 | 09:17

Cu mâinile goale au stabilit să se bată, cu zeci de martori de față, pentru a-și desemna supremația! Bibiloi și Bebino, membri ai Clanului Sportivilor, au ajuns să nu se mai suporte, fiecare crezând că e mai puternic. Așa că lupta a avut loc, într-o zonă unde camerele de luat vederi nu au, teoretic, acces. Practic, în câmp. A învins Bebino, în doar câteva secunde. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-a prezentat, în exclusivitate, imaginile uluitoare ale întâlnirii de gradul 0, iar acum are informații de ultimă oră despre războiul declanșat între cei doi.

Cam așa au stat lucrurile: Bibiloi, din vechea gardă, nu a văzut cu ochi buni ascensiunea lui Bebino, deși cei doi făceau parte din același ”clan”. Și nici ultimul nu l-a avut la suflet, așa că de aici până la un mega-scandal nu a fost decât un pas. Cei doi și-au dat întâlnire într-o zonă ascunsă de oamenii legii și de camerele de luat vederi, undeva, în câmp, în zona Văcărești. Acolo, cu zeci de martori, jumătate-jumătate, cei doi s-au luat la pumni. A învins Bebino, după doar câteva secunde, timp în care l-a pus la pământ pe rival, apoi i-a cărat pumni cu nemiluita. Imaginile sunt demențiale și le puteți urmări, în exclusivitate, AICI.

Culisele scandalului Bibiloi – Bebino

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat ce s-a întâmplat în culisele scandalului uriaș din lumea interlopă și vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră. Miza bătăii din ”Văcărești” a fost împărțirea unor ”teritorii” de influență din Capitală.  Totul ar fi pornit de la o ceartă pentru protecția clubului de biliard Oxygen, din complexul Sun Plaza. Acolo, Bibiloi punea taxă, iar Bebino ar fi vrut să-și extindă influența. Așa au ajuns să se certe, mai mult, să se urmărească prin oraș, pentru a-și arunca amenințări. (CITEȘTE ȘI: DOUĂ CLANURI DIN PLOIEȘTI S-AU RĂFUIT ÎN PLINĂ STRADĂ. LA PERCHEZIȚII, POLIȚIȘTII AU GĂSIT UN ÎNTREG ARSENAL)

Conflictul a degenerat, însă, în momentul în care un bodyguard de la o sală de jocuri de pe Bulevardul Metalurgiei ar fi avut un scandal cu Bebino. Acesta l-ar fi ”scuturat” pe bodyguard, iar victima i s-a plâns lui Bibiloi. Interlopul i-a dat imediat interzis lui Bebino în cluburile și restaurantele unde asigura el paza! Cum era de așteptat, Bebino a jurat că-l va tăia pe Bibiloi. Așa s-a ajuns la bătaia pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-a prezentat-o, în exclusivitate.

Bebino l-a bătut măr pe Bibiloi, în doar câteva secunde

Scandalul Bibiloi-Bebino: ”I-a pupat mâinile!”

Nu a fost doar bătaie, apoi punct! Cei doi au stabilit ce se va întâmpla cu acela care va fi înfrânt în lupta dreaptă, cu pumnii goi. Sursele CANCAN.RO au dezvăluit care a fost înțelegerea: pierzătorul va trebui să-i pupe mâinile învingătorului și să-l recunoască șef în cartier! Asta s-a întâmplat la doar câteva ore după bătaia din ”Văcărești”, unde Bebino l-a răpus pe Bibiloi. Cei doi s-au întâlnit, alături de mai mulți martori, la o cârciumă de pe Bulevardul Metalurgiei, deținută de Gabi Grasu. Pentru ca imagini cu ceea ce avea să se întâmple la masă să nu apară pe rețelele de socializare, toți cei care au ajuns acolo au lăsat telefoanele la intrare. (NU RATA: INTERLOPII DIN MOLDOVA ȘI-AU DECLARAT RĂZBOI DIN CAUZA SHOW-ULUI DE LA KANAL D)

De față cu martorii, Bibiloi i-a pupat mâinile lui Bebino și l-a recunoscut ca șef. Dar cel învins în bătaia de la ”Văcărești” poate să ceară revanșa. Sursele noastre spun însă că asta nu se va întâmpla, după ce a simțit pe pielea lui forța năucitoare a pumnilor lui Bebino. ”Parcă mă lovea cu un ciocan”, ar fi spus, la scurt timp după lupta de câteva secunde, Bibiloi. (CITEȘTE AICI: MEMBRII CLANULUI DUDUIANU, ACUZAȚI DE VIOL ȘI PRIVARE DE LIBERTATE)

Cunoscutul bodyguard Joe (tatăl lui Bebino) se teme acum ca fiul lui să nu devină ”trofeu” pentru alți interlopi, mai puternici, care vor spera ”să-i ia gradele”, provocându-l la luptă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...