Românul devenit celebru după o partidă de amor transmisă pe Facebook a murit! Atenție, imagini șocante

Publicat: 11/10/2018 | 16:36

Românul devenit celebru după o partidă de amor transmisă pe Facebook a murit! Acesta se afla în Marea Britanie, împreună cu prietenii săi, iar pasagerul a transmis live călătoria. Ceilalți pasageri îl roagă pe șofer să încetinească, la un moment dat, însă tragedia nu a mai putut fi evitată. Orădeanul Ștefan Sebastian Covășdan a fost rănit grav și a decedat la spital.

Accidentul s-a produs luni, la ora 2.25, pe șoseaua Congleton Road, în localitatea Arclid. Două mașini au fost implicate, cea în care se aflau românii lovindu-se violent de alta. În mașina lovită se aflau două tinere. Impactul a fost nimicitor, iar consecințele tragice. Tânărul din Galaţi a murit pe loc, iar cel de-al doilea pasager din maşină, orădeanul Ştefan Sebastian Covăşdan, a fost dus la spital, acolo unde a și decedat din cauza rănilor grave. Și cele două tinere din mașina lovită au fost duse la spital.

Site-ul www.signal2.co.uk consemnează că accidentul rutier a dus la blocarea traficului în zonă timp de aproape 12 ore.

Totodată, cunoscuţii lui Covăşdan au făcut apel pe reţelele de socializare, dar şi prin mesaje transmise presei orădene, pentru sprijinirea familiei. “Familia lui nu are o stare financiară foarte bună şi ai lui au nevoie de bani, ca să poată să meargă să-l aducă acasă”, se arată într-unul din mesaje, indicându-se ca persoană de contact sora orădeanului, ori contul RO72INGB0000999908266828, deschis la ING de o apropiată a familiei, Ciocnadi Bernadett Isabella.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT ÎN BĂILE HERCULANE, DUPĂ CE O MAȘINĂ S-A IZBIT DE UN CAMION. ȘOFERUL AUTOTURISMULUI A MURIT

Românul devenit celebru după o partidă de amor transmisă pe Facebook a murit!

Tânăra a dat o declarație pentru ebihoreanul.ro, din aceasta reieșind că acea cursă nebună a fost transmisă live pe Facebook, în înregistrare auzindu-se că cei doi sunt băuţi, dar şi cum unul dintre ei îl roagă pe celălalt să încetinească.

Orădeanul Sebastian Covășdean a intrat în atenția publicului atunci când s-a filmat, în centrul Oradei, în timpul unei partide de sex oral. Scena se petrecea pe soclul unei statui.

În urma escapadei, poliţiştii i-au întocmit dosar penal şi l-au trimis în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, respectiv “efectuarea de acte sexuale orale explicite în public, şi distribuirea în public de imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală”.

Alături de Covăşdan au fost trimişi în faţa instanţei atât femeia care participase la scenă, o prostituată din oraşul Marghita, cât şi cel care i-a filmat, prieten de-al orădeanului.

CITEȘTE ȘI: IPOTEZĂ HALUCINANTĂ ÎN CAZUL ACCIDENTULUI RUTIER ÎN CARE A FOST IMPLICAT IGOR DODON. REACȚIA PREȘEDINTELUI

Citește și...