Rudele lui Dany Vicol îl presează pe Gino Iorgulescu să le plătească 3.000.000 €

Autor: A.N.
Publicat: 15/09/2019 | 07:17

CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că șeful de la Ligă ar fi amenințat de familia tânărului de 24 de ani care și-a pierdut viața în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, în zorii zilei de duminică, 8 septembrie. Rudele lui Dany Vicol îl presează pe Gino Iorgulescu să le plătească 3.000.000 €!

În urmă cu o săptămână, un accident extrem de grav a avut loc pe Șoseaua Chitilei din Capitală. Bolidul de lux condus de Mario Iorgulescu a fost scăpat de sub control și a ajuns pe contrasens, acolo unde s-a izbit frontal de un alt autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 24 de ani, Dany Vicol, care a decedat în urma impactului violent. (CITEȘTE ȘI: PRIMA DOVADĂ CLARĂ CĂ MARIO IORGULESCU ERA ”ABONATUL” UNUI TRAFICANT DE COCAINĂ)

Filmul evenimentelor

Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), împreună cu o altă rudă, un unchi al lui Dany Vicol a mers la spitalul în care se află internat Mario Iorgulescu pentru a-i cere tatălui acestuia trei milioane de euro, sumă care ar reprezenta daune morale. Câte un milion de euro pentru cei doi copii ai lui Dany Vicol (n.r. o fetiță de 7 ani și un băiețel de 4 luni) și un milion de euro pentru părinții tânărului de 24 de ani care și-a pierdut viața în accidentul provocat de Mario Iorgulescu.

Gino Iorgulescu le-ar fi spus rudelor lui Dany Vicol că nu dispune, momentan, de această sumă și că ar fi indicat să aștepte finalizarea procesului. Unchiul tânărului de 24 de ani care a murit în accident ar fi început însă să îl asalteze pe președintele LPF cu telefoane și i-ar fi cerut, clar și răspicat, să se împrumute pentru a le da suma pe care a cerut-o. Lucrurile s-ar fi complicat ulterior, iar familia îndoliată ar fi trecut la amenințări. Motiv pentru care Gino Iorgulescu ar fi apelat la serviciile unei firme de pază. (VEZI ȘI: MĂRTURIE ȘOCANTĂ FĂCUTĂ DE MAMA LUI DANY VICOL, TÂNĂRUL UCIS ÎN ACCIDENTUL PRODUS DE MARIO IORGULESCU)

Mario Iorgulescu, proces penal

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, dar și a substanțelor psihoactive. Rudele lui Dany Vicol vor, cu orice preț, ca justiția să-l condamne pe Mario Iorgulescu, în cazul în care va supraviețui.

Mario Iorgulescu avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice și de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări. Fiul șefului de la Ligă ar fi consumat cocaină înainte de a produce teribilul accident de pe Șoseaua Chitilei. (NU RATA: IMAGINI ȘOCANTE CU MOMENTUL ACCIDENTULUI PRODUS DE MARIO IORGULESCU)

Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), bolidul de lux la volanul căruia se afla Mario Iorgulescu, un Aston Martin DBS, a fost ridicat în urmă cu aproximativ o săptămână înainte de tragedie din reprezentanța din București. Gino Iorgulescu ar fi scos din buzunar pentru ”mașina morții” nici mai mult, nici mai puțin de 300.000 de euro. Suma, care nu-i deloc de neglijat, se pare că s-a dus pe apa sâmbetei pentru că șeful de la LPF nu apucase să asigure mașina. Bolidul de lux la volanul căruia se afla Mario Iorgulescu, în seara accidentului,  avea numere roșii.

Un martor a povestit ultimele clipe de viață ale lui Dany Vicol

Dany Vicol a fost înmormântat în Rudeni, acolo unde locuiesc părinții tânărului de 24 de ani. Dany a fost îngropat în același loc unde este și sora lui, care a decedat în urmă cu câțiva ani, din cauza unei boli incurabile. Fata avea doar 6 ani când a murit.

Matei este un șofer care a văzut incidentul înfiorător. De altfel, el este cel care i-a scos din mormanul de fiare pe cei doi tineri implicați în tragedia înregistrată la finele săptămânii trecute în Chitila. Surse din Poliție au dezvăluit că acul vitezometrului de la mașina lui Mario Iorgulescu s-ar fi oprit la 240 km/h.  (CITEȘTE ȘI: Gestul făcut de familia Iorgulescu în ziua înmormântării lui Dany Vicol)

“Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis: «Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!». A apucat să mai clipească o dată și… gata! M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”, a mărturisit Matei într-un interviu oferit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Fiul președintelui LPF, în continuare la Terapie Intensivă

Potrivit surselor din anchetă, acul vitezometrului din bordul bolidului de lux al lui Mario Iorgulescu s-ar fi oprit la 240 de km/h. Fiul președintelui LPF se află, în continuare, la Terapie Intensivă.

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie; leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, au arătat reprezentanții Spitalului Elias.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...