maria marinescu

Un nou razboi este pe cale sa izbucneasca in showbiz. Protagonistii?Maria Marinescu si familia fostului sau sot, Frank Colin, aflat dupa gratii. CANCAN.ro are toate detaliile.

 

In 2012, Maria Marinescu a devenit sotia omului de afaceri Frank Colin, caruia i-a daruit si un baietel. Cei doi pareau sa aiba o casnicie fericita, insa totul s-a naruit in clipa in care francezul a fost arestat pe aeroportul din Paris, pentru trafic de droguri. De atunci, el se afla intr-o inchisoare de maxima siguranta si, desi ceilalti implicati in dosar au fost achitati, procesul lui Frank nici nu a inceput inca.

familie maria marinescu

Anul acesta, Maria Marinescu a decis sa sa puna punct mariajului, asa ca a divortat de la departare. De atunci, creatoarea de moda a intererupt orice legatura cu tatal copilului ei. Ea a continuat, insa, sa tina legatura cu fosta ei soacra, careia ii trimitea poze cu Levyn si discuta despre Frank. Discutiile au devenit, insa, din ce in ce mai rare, dupa ce Maria s-a cuplat la Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

 

familie maria marinescuNu mai tine legatura cu tatal copilului ei!


Desi formeaza un cuplu de numai doua luni, cei doi sunt indragostiti pana peste cap si deja locuiesc impreuna. Mai mult, Maria a postat in pragul sarbatorilor o imagine alaturi de Alin Petrache si de copilul ei, Levyn, lucru care i-a deranjat enorm pe parintii lui Frank Colin, care au inceput un scandal cu Maria: ”Am fi vrut sa ne vedem si noi nepotul. El are un tata. De ce traieste el cu un alt barbat in casa?De ce nu ne-ai spus si ne minti?De ce sustii ca baiatul nu are bona, cand el este mereu alaturi de femeia care are grija de el?”, este mesajul pe care mama afaceristului francez i l-a trimis Mariei.

familie maria marinescu

 

La randul sau, creatoarea de moda a fost destul de acida si a raspuns pe masura: ”Viata mea privata ma priveste. Nu dau nimanui explicatii. Stiti bine ca eu sunt libera si ca nici macar nu am voie sa iau legatura cu Frank. Pe Levyn puteti sa veniti s ail vedeti cand doriti, va astept in Romania. Tot ceea ce trebuie sa faceti e sa va cumparati doua bilete de avion. Sau vreti sa fac eu asta pentru voi? Acum sunteti interesati de nepot, dar in ultimii ani nu m-a ajutat nimeni cu un leu pentru acest copil”, a fost raspunsul creatoarei de moda catre fostii sai socrii.

Andreea Negoita

Citeste despre:maria marinescu fost sot, maria marinescu frank colin, maria marinescu familie fost sot scandal


Share On Facebook