S-a aflat ce „scrie” în testamentul lui Emi Pian. Cine va prelua șefia clanului Duduianu

Publicat: 13/08/2020 | 09:34
S-a aflat ce „scrie” în testamentul lui Emi Pian. Cine va prelua șefia clanului Duduianu

Clanului Duduienilor nu a avut foarte mult timp să îl jelească pe Emi Pian. Rămas prematur fără lider, interlopii s-au văzut nevoiți să aleagă pe cineva în locul acestuia.

Potrivit Huff.ro, Emi Pian nu a lăsat niciun testament scris, ci doar unul verbal, aşa cum este obiceiul în lumea clanurilor interlope din România.

Așa cum este tradiția în lumea țigănească, unul dintre fraţi este cel care va preluat conducerea Duduienilor. Dacă liderul piere, şefia este preluată de cel mai în vârstă bărbat din familie.

Citește și: Doi dintre frații lui Emi Pian, reținuți pentru 24 de ore. De ce îi acuză procurorii

Cum se va face succesiunea

„Frații lui Emi Pian au început să ajungă în România pentru a participa la înmormântare. Din ce știu eu unul din fratele regelui nostru va prelua conducerea clanului (n.r. sursa nu a dorit să dezvăluie numele fratelui). Răzbunarea va fi mare și cruntă. În țigănie nu există testament ca la români, acest lucru se va face pe bază de ierarhie. Din închisoare Nicolae Duduianu (tatăl lui Emi Pian) va da ordine clare pentru a nu lăsa averea pierdută”, a spus acesta, potrivit aceleași surse.

Ce se întâmplă cu banii „împrumutați”

„Banii dați cu camată se recuperează în 90% din cazuri. Nu există să dai bani împrumut și să n-aibă cine-i recupera. Chiar și dacă n-ar fi moștenitori sau să presupunem că ar fi fost distrus clanul, „legile” cămătăriei sunt clare. Clanurile se unesc între ele. Există alianțe între clanurile mari și cele mici.

Recuperatorii sunt în toate. Și niciunul din cei care a primit bani cu camată nu speră acum că nu va da banii înapoi celor din familia Duduianu. Sunt milioane de euro date cu camată, Nicolae va recupera pâna la ultimul parai. Dacă vrei să fie cum spui tu, testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă.

Nu rata: Descinderi în forță! Anchetatorii caută noi probe acasă la Emi Pian

Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre. Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii”, a mai declarat sursa.