S-a întâmplat și a treia oară! “Libelula” a scăpat de sub „controlul” lui Speak. Cum am filmat-o pe plajă, în poziții de “bombardieră”

Publicat: 03/09/2020 | 23:46

Speak și-a scăpat logodnica de sub „control”! ”Recidivista Libelula” a ”lovit” din nou pe litoral. Sexoasa brunetă pare de neoprit și a răvășit iarăși, singură, plaja din Mamaia. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile incendiare de la malul mării. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor!

Logodnica lui Speak pare de neoprit. Sexoasa Ștefania a apărut din nou fără ”jumătatea” ei la mare și a încins atmosfera în Mamaia. Weekendul trecut, CANCAN.RO a întâlnit-o pe ”Libelula” lui Speak pe una dintre cele mai renumite plaje din zona de nord a stațiunii. Așa cum a procedat și până acum, de cum a pășit pe nisip, bruneta a atras privirile tuturor. (CITEȘTE ȘI: LIBELULA “RECIDIVEAZĂ”. A APĂRUT IAR FĂRĂ SPEAK LA MARE ȘI…)

Într-un costum de baie minuscul și extrem de sexy, care-i punea în evidență formele răvășitoare, Ștefania a încins atmosfera pe celebra plajă. Împreună cu o amică, „Libelula” a profitat din plin de soare și a ținut să-și definitiveze bronzul.

Libelula lui Speak, ipostaze senzuale pe plajă

Cum pare o fire neastâmpărată, și de data aceasta Libelula lui Speak a „răvășit” mințile bărbaților. La un moment dat, Ștefania s-a ridicat de pe șezlong pentru a se masa cu loțiune de plajă. Focoasa brunetă a ținut să-și ungă temeinic posteriorul bombat. Cu mișcări tandre, Libelula și-a masat preț de câteva minute una dintre cele mai sexy părți ale corpului. Momentul extrem de senzual se pare că a fost savurat pe deplin de întreaga suflare masculină din zonă. După acest episod, sexoasa brunetă și-a întins prospul și s-a așezat pe șezlong pentru o nouă repriză de plajă.(NU RATA: SEXY-“LIBELULA” A ZBURDAT LA MARE FĂRĂ SPEAK, CHIAR ȘI “ÎNLĂNȚUITĂ”! CUM ȘI-A “ÎMPODOBIT” IUBITA CÂNTĂREȚULUI MIJLOCUL ȘI GLEZNELE)

„Libelula” lui Speak a „răvășit” din nou litoralul. Tot singură

Ștefania și Speak își organizează nunta visurilor lor

Ștefan Sprianu, așa cum se numește Speak în acte, a cerut-o de soție pe carismatica artistă în timpul competiției “Asia Express – Drumul comorilor”, iar momentul a fost unul extrem de emoționant. În prezent, ei își organizează nunta mult-visată, care va avea loc peste un an.

“Cred că vara viitoare. Eu și Ștefan am vorbit pentru că încă nu e totul foarte sigur. Am zis că e perioada pandemiei și că nu e OK să facem vara asta. Am zis vara viitoare”, a declarat frumoasa artistă într-un interviu, în urmă cu două luni, pentru Antena 1.

“În acest moment, amândoi își doresc ca nași să le fie Sorin Bontea și soția lui. Speak și Ștefania s-au apropiat extrem de mult de Sorin, cu care au legat o strânsă legătură de prietenie după încheierea show-ului. Pur și simplu sunt pe aceeași lungime de undă, există o chimie deosebită acolo. Amândoi consideră că Sorin are o căsnicie demnă de luat ca exemplu și că ar putea fi un părinte spiritual fantastic”au dezvăluit apropiați ai tânărului cuplu într-un interviu mai vechi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.