"Perla" lui Gigi Becali

Ultimul transfer al echipei ros-albastre a reusit sa surprinda pe toata lumea pentru ca noua achizitie a Stelei se declara, in trecut, dinamovist. Iata, insa, ca, si de data asta, banii aveau sa primeze.

CANCAN.RO, site-ul numarul 1 din Romania, a reusit sa afle in exclusivitate care este salariu noului atacant al Stelei. "Perla" lui Gigi Becali primeste pe luna 20.000 de euro, iar daca reuseste sa se califice in Champions League, primeste bonus 500.000 de euro si un teren.

"Perla" lui Gigi Becali este noul atacant al Stelei

Reghe: "E un jucator de mare valoare"

Iubitul Ioanei Marcu, in varsta de 30 de ani, in momentul cand a incheiat contractul cu Steaua era liber de contract dupa despartirea de Konyaspor. In momentul cand a fost transferat la Steaua, antrenorul echipei, Laurentiu Reghecampf, a vorbit la un post de televiziune central despre aceasta schimbare: "E un jucator de mare valoare. El nu mai are nevoie de prezentare", sunt cuvintele de lauda ale antrenorului la adresa jucatorului proaspat transferat.

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei
Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei

CITESTE SI:

Colegii lui de la Steaua au masini de fite, dar el si-a cumparat asta. Cum a fost fotografiat Fernando Varela

Lovitura de imagine data de Steaua pe final de an. E vorba de cinci jucatori

S-a iubit cu o celebra vedeta TV

Dragostea dintre Ilinca Vandici si "perla" latifundiarului din Pipera a capatat de-a lungul anilor accente de telenovela, din cauza certurilor si impacarilor furtunoase dintre ei. Fosta prezentatoare Cancan TV si fotbalistul s-au cunoscut in octombrie 2009 si au avut o relatie stabila mai bine de doi ani, pana spre sfarsitul lui 2011, cand s-au despartit din cauza unei presupuse relatii a fotbalistului cu Bianca Dragusanu.

Ilinca Vandici a avut o relatie cu noul atacant al Stelei, insa s-au despartit
Ilinca Vandici a avut o relatie cu noul atacant al Stelei, insa s-au despartit

La inceputul lui 2013, sportivul si Ilinca s-au impacat, insa relatia a fost, pana la urma, sortita esecului si s-au despartit din nou, in 2014. In prezent, fotbalistul are o relatie de un an cu o tanara din Mangalia pe nume Ioana Marcu, iar Ilinca il iubeste pe Catalin Tira tot de vreun an. Sa fie o coincidenta ca au intrat intr-o relatie in acelasi timp?


Oana Pascaru

Citeste despre:perla lui gigi becali, noul atacant al stelei, salariul noului atacant


Share On Facebook