gina pistol

Anii trecuti, Gina Pistol a profitat din plin de sarbatorile de iarna pentru a face bani pe banda rulanta. Anul acesta, insa, ea a renuntat la mii de euro pentru a se ocupa de iubitul ei si de tatal acestuia.

Considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Gina Pistol s-a numarat mereu printre vedetele care au facut bani pe banda rulanta de sarbatori. Frumoasa blondina a avut mereu defilari, fie a prezentat pe mii de euro. Anul acesta, ea a primit nenumarate propuneri de la organizatori, insa a refuzat toate ofertele pentru a petrece timp alaturi de iubitul ei, Alin Cocos.

gina pistol

Mai mult, fostul iepuras Playboy isi iubeste atat de mult partenerul de viata, cu care are o relatie de mai bine de doi ani, incat a acceptat sa renunte la tot pentru a se ocupa de el si de tatal lui.

 

cocos


A gatit de sarbatori pentru tata si socru!

Asa ca, de sarbatori, Gina si-a pus sortul de gospodina si a gatit personal preparate traditionale, pentru cozonaci sau sarmale: ”Alin si tatal lui inca au probleme mari cu legea, se afla sub control judiciar, asa ca nu pot pleca in vacante. Gina isi dedica tot timpul iubitul sau, de care are grija ca de ochii din cap. Ar face orice pentru el. De aceea a si acceptat ca de sarbatori sa le fie alaturi si Dorin Cocos, care e tare trist de cand l-a parasit sotia. La randul sau. Alin apreciaza enorm tot ceea ce a facut si face Gina pentru el. E constient ca nu orice femeie i-ar fi ramas alaturi in asemenea conditii”, a declarat un apropiat al vedetei, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citeste despre:gina pistol, gina pistol iubit., gina pistol alin cocos sarbatori


Share On Facebook