mort

Tanara din Alexandria care a fost violata, injunghiata si sugrumata cu un snur de la un hanorac de catre un barbat pe care l-a cunoscut pe Facebook, a decedat luni seara in spital.

 

Tanara de 30 de ani l-a cunoscut pe barbat pe Facebook. Cei doisi-au dat intalnire la sfarsitul saptamanii trecute si au plecat sa se plimbe cu masina. La un moment dat, barbatul a inceput sa o loveasca pe fata, a inţepat-o de mai multe ori cu un obiect ascutit in zona gatului si a incercat sa o sugrume cu snurul de la hanorac. Intr-un final, fata a fost aruncata din masina pe un camp, iar agresorul a plecat, ca şi cum nimic nu s-ar fi intamplat. Potrivit rtv.net, a mers sa-si ia sotia de la munca si s-a dus acasa.

A intrat in coma

coma
Tanara a fost transportată la Spitalul Judetean din Alexandria in stare grava, cu fractură de sinus, fractura la una dintre maini, multiple leziuni in zona capului, plagi inţepate in zona gatului, iar dupa cateva ore a intrat in coma. A fost transportata la un spital din Bucuresti, insa din pacate a decedat luni seara. Politistii au ridicat un barbat suspectat de crima, acesta fiind audiat de procurori, care urmeaza sa decida daca-l vor retine. (B.G.)

Citeste despre:crima alexandra, crima facebook, violata camp, tanara deces spital


Share On Facebook